آرمیلا همه رُ تو یه پست بذار(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
آرمیلا همه رُ تو یه پست بذار(sm120)
سنگینیش که تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برا همین به 16 هسته نزدیک شدن(sm120)
حسین (sm2)
من فقط اسمشونو می گم (sm120)
آخر شب (sm120)
شما در گشادی دست منُ از پشت بستین(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب و روز هر وقت حال کردی فقط گفتم فیلم بد و خوب دیدین معرفی کنین(sm120)
پوستر و خلاصه و امتیازشم گذاشتم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم فیلم بزارم یا فعلا صبر کنیم بقیه بیان؟(sm120)
اختیار داری گشادی از خودتونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین فیلمی که دیدم سینما پارادیزو خیلی ام خوب بود (sm120)
همه رُ یه پست بذار نمره خودتم بهش بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Armila [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعید میدونم به بحث برسه با این سطح فراخیسم(sm120)
htc بخرنقل قول:
htc one (sm120)
2تا پست شد حالا تکمیلش میکنم(sm120)نقل قول:
امروز یا فردا میبینم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]