تو یه تعریف جدید از یه مفهوم قراضه ... (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو یه تعریف جدید از یه مفهوم قراضه ... (sm118)
دروازه بان طرف تکل میزنه تو پا طارمی ، پدسگ به طارمی کارت میده (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و باز لنگی ها از تو پناهگاه اومدن بیرون (sm120)
هشتاد هزار هوادار ﻣﻮﺝ ﻣﮑﺰﯾﮑﯽ میزنن ﮐﺎﻣﻞ ،بعد اونوقت ﺑﺎﺯﯾﺎﯼ کیسه با 700 نفر ﻓﻮﻗﺶ ﻣﻮﺝ ﺟﯿﺒﻮﺗﯽ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﺗﻤﺎﺷﺎﮔﺮﺍ(sm2)
اون صحنه فقط صدا رو داشتم.. ندیدم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم برد بود .. چه بازیای شخمی خورد به پرسپولیس اول فصل... حالا سایپا تراکتور صبا هم 3 هفته پشت هم(sm120)
چه حرکتی زد انصاری(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه مدافعا نرینن همه ی تیما رو راحت میشه برد.هر بازی ده تا موقعیت داریم دو تاش گل بشه کافیه.فقط میرن رو اعصابمون با این موقعیت هدر دادناشون.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه واسه ما نباختن و بردن عادی شده - لنگی باید برن ورزشگاه که سالیان ساله که رده ی اول جدول ندیدن
ماشالله میبینم الان چند ساله اول هستین هیشکی رقیبتون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه هر بازی 10/12 تا موقعیت گل داشته باشی 1 بزنی!!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینقدر نمیزنن اخرش میخورن(sm120)
بنگستون تموم کننده ی خوبیه ولی آدم دلش نمیاد یکی رو بزاره بیرون به جاش اونو بیاره.(sm120)نقل قول:
دم برانکو گرم عجب تیمی ساخته آدم حال میکنه بازی رو میبینه فقط حیف زیاد موقعیت از دست میدن.(sm178)
خوبی هادی جون رفیق قدیمی و بی معرفت یه مدت نبودی حالام که اومدی سَرت رفته بالا تحویل نمیگیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یاران میگفت رفتی دبی نمیدونم راست میگفت یا چاخان میکرد البته مستقیم به من نگفتا واسه یکی از بچه ها میگفت
گفتم پس همون رفته دبی خودشو گم کرده . آواتارت گویای قضایا هست از خیابونای دبی گذاشتی (sm2)از دبی خوشت اومده اره (sm2)
تا دیشب داشتم به قول یاران تستت میکردم میخواستم ببینم درصد دیوسیت چقدره دیدم 70% دیوسی داری 30% رفاقت (sm2)
خب من واسه جوش دادن رفاقتمون پا پیش گذاشتم این نشون میده درصد دیوسی و رفاقت من 30 به 70 هست (sm2)
(sm19)
من شک ندارم نمیای دوریت میشه عادتم ... (sm50)
بازی بعدی طارمی نیست مجبوره بازیش بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا... جدا از نتیجه همین که حال میده بازیشونو نگاه میکنی خیلی خوبه(sm120)
میلاد از موهات بدم میاد خدافظ (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)
اعلام کنارهگیری سرمربی تیم ملی؛
کیروش: فردا استعفا میدهم
کارلوس کیروش سرمربی تیم ملی اعلام کرد از روز یازدهم اردیبهشت سمتی در تیم ملی ایران نخواهد داشت.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش "ورزش سه"، سرمربی پرتغالی تیم ملی با اعلام این جمله انصراف خود را از هدایت تیم ملی اعلام کرده است.
سرمربی تیم ملی در پایان بازی پرسپولیس و فولاد، اعلام کرد این استعفا را فردا تسلیم فدراسیون خواهد کرد و تاریخ کناره گیری او یازدهم اردیبهشت یک ماه بعد از آخرین بازی ایران در دور اول مرحله مقدماتی جام جهانی 2018 روسیه است.
کی روش گفت: فردا برگه استعفای خود را به تاریخ یازدهم اردیبهش و در روز انتخابات فدراسیون فوتبال تقدیم آقای کفاشیان خواهم کرد. این تصمیم برای کمک به ایشان است چرا که اگر من را اخراج کند مردم علیه اش خواهند بود و اگر کی روش را نگه دارد اسدی و گروهی که با اسدی هستند به مخالفت با ایشان خواهند پرداخت که این موضوع مشکل بزرگی برای رییس فدراسیون خواهد بود. به همین دلیل فردا استعفای خودم را به تاریخ یازدهم اردیبهشت به ایشان تقدیم خواهم کرد.
بی لیاقتا(sm3)
بعضی وقتا آدم مجبوره .... (sm50)
سلام قربانت برم کامران ....ما کی باشیم که تحویل نگیریم داداش ! اختیار داری ....یاران زر زیاد میزنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تهران بودم تعمیر خونه داشتم (sm134)دوبی کجا بود باو(sm51) همون تا تهرانم برم بعضی وقتا از سرمم زیاده (sm30)
اگه دوبی بودم چیزایی رو که میخواستمُ میگرفتم یه دونه سیدی اورجینال از دستم قصر در نمیرفت (sm2)
مخصوصا ابرو (sm50)
عزیزمی هادی جون(sm10). اخلاقت دستم بود میدونستم مرامو و معرفت داری (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خرتــــــــــــــــــیم ! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق سراغتو گرفت یاران دیوس گفت بش زنگ زدم گفته من الان دبی م رفتم دی وی دی ویدیو و آلبوم بیارم (sm2)نقل قول:
بابا این حرفا چیه بلا نسبت (sm176) عزیززززززززززززززینقل قول:
هادی اینم حرف بود زدی (sm2)پوکیدم از خنده (sm2)یهو با یه کلمه خودتو راحت کردی از دست تایپ (sm2)
مگه مرض دارم تا دوبی برم به خاطر سیدی و دی وی دی ؟! (sm77) میدونی چند میلیون پول میخواد؟ حداقل 10 تومن میخواد! من حتی پاسپورت هم ندارمنقل قول:
یاران اصلا شماره منو نداشته که زنگ بزنه *** گفته تو زیاد جدی نگیر (sm2)
ایشالله که همیشه خنده رو لبات باشهنقل قول:
مشکل داداشت حل شد عمل شد به سلامنی
ریدم تو دهنت جفتتون (sm2)
خوب میشناسمش یه دهن سرویس اسپمی بیش نیست تو تاپیک بقلی 200 تا صفحه سیگار کشیده (sm2)نقل قول:
این چرت و پرتا چیه گفتی به اینا !؟ مگه مغز خر خوردم برم دوبی؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیر بی تربیت (sm99)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)(sm2)
انگل پس این شماره عممه 093620147**نقل قول:
دیوث این مال تلگرامه که هفته پیش خواستی دادم بت بعدشم نزار اینجا
باو شوخخی کردمنقل قول:
چه میدونستم اینا دکتن جدی میگیرن (sm120)
دو تا شماره اخرش معلوم نیستنقل قول:
قربونت همچنین شمانقل قول:
آره خدا رو شکر بهتره مشکلش حل شد .
الان این علیه چیه تو نقشه ایران؟نقل قول:
یه خورده توضیح میدی
چرت نگو من که باور نکردم (sm70) نوع حرف زدنت جوریه که هیشکی باور نمیکنه (sm2)نقل قول:
والا جونم واست بگه تصویر کاملا" واضحهنقل قول:
عکس علی تو نقشه ایران بر میگرده به لقبش یعنی وسعت صدای ایران