میلاد نه
پروگرسیو که قطعا نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد نه
پروگرسیو که قطعا نیست
نه من کلا هر موزیکی که با کیفیت باشه گوش میدم.ایرانی.خارجی.بیس دار.ملایم.ولی بیشتر بیس دار.حالا یا تند باشه یا ملو یا اسلو.نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مدلیو میخوام تو یه پوشه داشته باشمش هروقت خواستم بندازم تو اتوبان شبی نصفه شبی یه چندتاشو پلی کنم اروم شم(sm2)
سیرابی مگه مرغی که الان میخوای بخوابی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حکایت افتادن سوزن تو کاه (sm2) بگرد تا بیابی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره همین خوبه آدم باید متنوع موسیقی گوش بده که زده نشه، کار خوب باشه سبک مهم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتیاط کن زیادی آرومت نکنن اینا که خوابت بگیره بری بیفتی تو باقالیا (sm121)
به پارگی کونه حسودان مخصوصا تو نه تنها پیدا میکنم،بلکه یه میکس 40 دقیقه این سبکی درست میکنم تا بترکی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم از طرفداراتم (sm2)نقل قول:
(sm70)استاد فرستادمت تو دسته ی دپ هاوس میگی مطمئن نیستم دپ باشه؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]