شجریان صداش تابلویه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شجریان صداش تابلویه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک بر سَرَت اسکل (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آزمودم، مرگ من در زندگی ست
چون رهی زین زندگی، پایندگی ست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54) معروفی میکنم سر دسته کصخلا
عجیبه که متوجه شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی عجب تصنیف شاخیه ! (sm50) اشکو سرازیر می کنه (sm74)نقل قول:
تصنیف نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Rastaak Hallaj
New Album
...
حالا هرچی (sm120)نقل قول:
این که مه نیست دود سیگار
قاب عکست هنوز رو دیوار
خوب نگاه کن ببین چطور داره میگذره روزگارم ... (sm50)
برخوانم و افسونش حراقه بجنبانم
هم ناطق و خاموشم، هم لوح خموشانم
هم خونم و هم شیرم، هم طفلم و هم پیرم
کیستم من؟ کیستم من؟ چیستم من
تا نگردی پاکدل چون جبرئیل
گرچه گنجی در نگنجی در جهان
رخت بربند و برس در کاروان
آدمی چون کشتی است و بادبان
تا کی آرد باد را آن بادران
(sm172)
کمک کن که آروم بگیرم که تلخ و اسیرم ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منظورش گنده گوزیه؟
:│
رفیقم کجایی؟؟؟ (sm172)
(sm172)
احتمال حمله زمینی مشترک ترکیه و عربستان به سوریه
مرزهای عراق را به گورستان متجاوزان سعودی تبدیل میکنیم
حملات توپخانه ای ترکیه به سوریه
به موقع جواب کیو میخوای بدی کیون کش؟! (sm142)
دیوث زیاد زر نزن وگرنه پا میشم سروکیونتو به هم میدوزم مرتیکه کیون ندیده! (sm3)
دم شهرام گرم (sm189) (sm2) (sm13)
شهرام آذر و حامد نیک پی کلا سطحشون خیلی بالاتر از این دوتا عقب افتاده است
دمش گرم . . . (sm50)
فرزاد فرومند هنوز هم مثل قدیم کاراش خوبه (sm50)
حامد نیک پی از همون قسمت اول ازش خوشم اومد پرستیژ خوبی داره از اونایی هست که کارکردن باهاش لذت بخشه
چون خیال تو درآید به دلم رقص کنان
چه خیالات دگر مست درآید به میان ... (sm181)
مثل مقایسه بنز و پراید وانت (sm2)
پدرم ایدز داشت و مادرم سفلیس..
و من با سرطان زاده شدم..
تا نجات بدهم کودکانی را که..
از سرِ تراشیده ی خود، بیشتر دل گیرند..
تا عذاب خرچنگی که..
پنجه به جانشان می کشد..
سلول های مسموم را هر روز..
به من تزریق می کنند..
و هم سلولی هایم هر یک، دچارِ مرضی هستند:
سیاه زخم،
سِل،
جزام..
هر هفته تعدادیمان، برای مرگ آماده می شویم..
و زنده زنده شکم می درند ما را..
بر تخت های فلزی و زیرِ نورافکنهای عظیم..
ما آرزو کردیم نگذاریم..
همسرانمان آبستن شوند..
چرا که سرنوشتِ فرزندانمان را..
چیزی جز تحمل عذابی که..
بر ما گذشت نمی دیدیم..
اما جلادان بزرگ وسیله یی..
برای آرزوهای ما اختراع نکرده اند..
آن ها تنها به زندگیِ..
هم نوعانِ خود می اندیشند..
و از دردِ پِنهان شده..
در چشمان سرخ یک موش آزمایشگاه..
چیزی نمی دانند...
«چشمان سرخ»
"یغما گلرویی"
(sm50)
(sm120)
دمش گرم خوب تر زد به هیکلش (sm2)
انصافا اذر درست نظر میده اکثر اجراها رو ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سندی کارش درستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجایی که به این دلقک گفت: صبر کن ببینم جواب کیو میخوای بعدا بدی! کیف کردم (sm2) بدجور کُپ کرد این کیون ندیده (sm120)
حامد دفعه قبل گفت شانس اوردی شهرام جان تا لب صندلی نیم خیز شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا انقدر بد اجرا میشه بعضی کارا شنونده اماتورم میتونه بفهمه ... اما روحانی و بابک انگار اصلا نمیخوان چیزی بگن این بنده خدا هم که میگه بقیه میریزن سرش ... (sm120)
کامنتا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل بزنن سردر اون دانشگاهی که ایشون توش تدریس میکنه
(sm77)(sm77)
عه عه دقیقا اسم بابک سعیدی رو برد میگه داریم باهم کار میکنیم (sm77)
این کیونکش سعیدی جوری برخورد میکرد انگار اصلا تا حالا اینو ندیده
اصلا نباید موسیقی رپ رو کنار موسیقی پاپ گذاشت و بینشون داوری کرد خیلی مسخره و بی معنی اگه میخواستن اینجوری کنن حداقل باید تو هر گروه یه رپ خون جامیدادن تا اونا با هم رقابت کنن
امیر رپری که حذف کردن کارش درست بود مخصوصا اون رپری که اول رفت روی صندلی نشست و بعدا جابه جا شد و گفت برا من مهم این بود که رپ بالا بره
ویدئو رو ببین اصلا شاخ درآوردم، بر پدر این دیوثا مردمو چی فرض کردند
البته خودمونیم ما مردمم هستیم همونی که فرض میشیم.. (sm172)
خیلی سخته آدم شعری رو که خودش گفته یادش بره (sm120)
خوب بودن اینو قبول ندارم اصلا سوکشرایی که این میگه رپ نیست یارو اصلا هیچی موزیک رپ نمیفهمه فقط چارتا کلمه هم قافیه همیشه با یه ریتم تکرار میکنه
اصلا حالا این بحث به کنار اون ویدیو چی میگه چند سال پیش داشته با بابک سعیدی کار میکرده الان جوری برخورد میکردن اول انگار تو زندگیشون همدیگه رو ندیدن تابلویه که دارن حق خوری میکنن
رپ رو فقط رپرها میفهمن نه بقیه اون کسی که از کار این خوشش بیاد اصلا رپ باز نیست و فقط از حرف زدن خوشش میاد