(sm2)
حالا میگی کلافمون کرد.یه چیز یادم رفت بگم صدات تو گام بالا هم بهتره هم شبیه صدای نامجوئه.بیشتر سعی کن تو گام بلند بخونی.
پاسخ:
صدای نامجو ربطی به صدای من نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
حالا میگی کلافمون کرد.یه چیز یادم رفت بگم صدات تو گام بالا هم بهتره هم شبیه صدای نامجوئه.بیشتر سعی کن تو گام بلند بخونی.
پاسخ:
صدای نامجو ربطی به صدای من نداره
چیه جریان ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا .. (sm17)
(sm27) من ترافیکم تموم شده باس برم .. (sm174)
واکنش های وب ممر پس از شنیدن قطعه مشتی ماشالا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
28 هزار پست توکمتر از 6 ماه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد زر زدم پ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حنا بر دست و بر مویت مبارک بهاره دختر عمو (sm178)