D.SOL یعنی چی ؟ (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
D.SOL یعنی چی ؟ (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داوود سُلفژ(sm2)
عزیزم(sm54)خودتینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یس :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پیمون پیمون که میگن خودتی یا نه ؟(sm54) هنوزم شک دارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها خودممنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتافه رو میاری بریم لس انجلس ایران؟(sm51)
حسام نواب صفوی نیاد سایتت دانلود نکنه صلوات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لس آنجلسم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خریدی لامصب؟(sm77)نقل قول:
(sm77) پارسال خریدم دیگهنقل قول:
همون موقع خریدی (sm74)نقل قول:
دهنت سرویس ؟
کجایی کی میای بریم ؟(sm120)
عجیب شبیهشه (sm77)(sm54)(sm2)نقل قول:
اره اسمش ثریاس تنش برگ گل یاس(sm50)
Masih - Yadame Ft Arash AP
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بلاتلکیفم ... (sm50)
اهورا ایمان - نزار برم ... (sm81)
آره دیگه مگه نگفتمت میخوام برم 30 تا کم دارم (sm120) داداشم آشنا داشت وگرنه من سر در نمی اوردم از ماشیننقل قول:
سلویس (sm128)
کجا بریم (sm2)بابا مگه نمیدونی 2 ماه بعدش رفتم زن گرفتم و عیالوار شدم . بچم داره 2 ماهش میشه
الانم بی اجازه خانومم آب نمیخورم . فقط در این حد بدون زمان مجردی خودمو به زور میشستم ، الان ظرف میشورم (sm2)(sm2) تعویض پوشک سرعتی (sm2)شیشه درست میکنم در حد nba (sm2)
وقتی که ساقی جون میگم دیگه جوابم نمیده نمیده(sm50)
دهن سرویس همش آرایش میکنه تا شبیهش بشه (sm2) یه روزنامه خارجی هم چند وقت پیش زده بود الویس زنده شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm131)
Download
(sm50)
(sm2)
نچ.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud66 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فتوشاپ نیس.اینم یه عکسه دیگه ازش با همون کلاه
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا صدای اصفهانی بی نظیرِ (sm50)
خبر نبود ویدیو بود باوو ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو دیوس تو هم تا 3 ظهر نخوابیده باشی بیدار بمونی مخت میگوزه ..
نگران باش حل نمیشه ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه داشتم فیلم میدیدم ..نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک کرد ..
چند درصد احتمال میدی اهنگ امشب بیاد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چندتا مغاره ها هستن سریالو پخش میکنن شب ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر همین بعضی افراد سریال دستشونه و موزیکم اینطوری لو میره ..
این وسط شاید پول شویی هم اتفاق بی افته ..
طرف میاد با پول مغازه دار رو راضی میکنه سریالو به من بده انقد بهت میدم ..
خدا کنه بیاد شب(sm50)
وگرنه باید کلا بیدار امشب باشم و صب بگیرم(sm50)
میدونستین باج و تخت هم دوبله داره ..
دوبله نگا نکنین باو هیچوقت(sm50)
مثلا بیای دیالوگهای جوکر رو دوبله ببینی(sm54)
(sm2) شعر ماه پیشونی کی میخواد !?؟!
میون این همه سرگردونی
اومدم تو قلب تو مهمونی
میون این همه سرگردونی
دل من گرفته ماه پیشونی