سراج میگه شعرا سطحی شده ملودی ها سطحی شده اونوقت یه عده میرن فحش میدن !! مشکل موسیقی امروز ما دقیقاً همینه ( بحث هم کردیم همینجا ) حالا یه اسمی هم از کجایی میاره
بچسبین به تنظیم به به چه چه کنین این آفات رو الکی گنده کنین
نمایش نسخه قابل چاپ
سراج میگه شعرا سطحی شده ملودی ها سطحی شده اونوقت یه عده میرن فحش میدن !! مشکل موسیقی امروز ما دقیقاً همینه ( بحث هم کردیم همینجا ) حالا یه اسمی هم از کجایی میاره
بچسبین به تنظیم به به چه چه کنین این آفات رو الکی گنده کنین
الله اکبر الله اکبر الله اکبر (sm81) بردیم (sm118)3-3 مساوی ، بازی آخر تو زیمین خودمون(sm185)
نا امید شده بودم (sm74) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پادشاهتون بگو آماده باشه ما داریم می آییم (sm70)
ویرایش میشه فک کردی فقط خودت بلتی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممه هاتو در بیار سینه بزن (sm2): فینال ان بی ای ما داریم می آییم
پادشاه پادشاه ما داریم می آییم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استیپ دبل دبل کرد (sm127)
کلی رکورد 3 امتیازی پلی آف رو زد (sm118)
آلبوم امیر بی گزند فردا 10 خرداد حتمی هستش دوستان . . .
منتظر جوابتون هستم دوستان
ممنونم
البوم " اميرِ بي گزند " دوشنبه دهم خردادماه منتشر نخواهد شد. تاريخ دقيق انتشار اطلاع رساني مي گردد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته ی دیگه
فقط یه سایت ایرانی آلبوم توماس رو زده (sm25)
آخه حرف بدی هم نزد ! حقیقت رو گفت به نظرم . دیگه اینهمه هجمه نداره . ملت آماده ان برای حملهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm171) 11
آقا کشف کردم علتشو که چرا نزدن (sm120)
آلبوم توماس اول ماه مارس اومد رو آیتونز با قیمت 25 دلار ! بعدش توماس اومد You're My Heart, You're My Soul که اولین ترک آلبومه رو در تاریخ 6 مارس گذاشت آیتونز و میشد تو همین صفحه هم دانلود کرد ، بعد هم Cheri, Cheri Lady رو گذاشت ! آلبوم پنجشنبه عصر اومد رو آیتونز ولی تاریخ ریلیز تو آیتونز 6 مارس زده شده !!! واسه همین سایتای ایرانی فک کردن واسه سه هفته پیشه نزدن در صورتی که همه ی سایتای خارجی زدن. توماس از آیتونز هم شانس نداره طفلک (sm172) رئیس آیتونز کجاست (sm142)
دان کنین نبینم کسی دان نکنه ها ( خودم دان نکردم (sm2) )
البته خاک بر سرش ولی دان کنین به خاطر خاطرات گذشته . توماسکم (sm74)
اول تاریخ ریلیز رو زد 27 مارس قیمت 24.99نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون تراک کارو خراب کرد . اشتباه آیتونزه
نه بابا خودش تاریخ داده بود 27 مارس . کامینگ سونشم زدم . فک کنم یارو به جای 2 زده 0نقل قول:
اینم کامینگ سون من برای اولین بار در تاریخ نت (sm120)
تو گریه میکنی سد هارو پر کنی
لبخند میزنی منو ترور کنی ... (sm50)
اگه سراج با اون همه سابقه نتونه در مورد چاوشی صحبت کنه کی میخواد صحبت کنه - کجایی یکی از ضعیف ترین کارایی بود که چاوشی میتونست بخونه و متاسفانه خوند - چه ربطی داره به سریال خواجه امیری و لهراسبی با همین تیتراژ خوندن ها افتادن سر زبون ها اگه دقت کنی میبینی که حداقل ترانه هایی که میخوندن خیلی قوی تر از عزیزم کجایی بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی 20 سال دیگه شاید برسه به الان سراج تو موسیقی - اگه قرار به حد و حدود باشه که بازم سطح سراج از همه نظر از چاوشی بالاتر
اینکه یه سریا معنی شعرای سعدی و مولانا و حافظ رو نمیدونم و نمیفهمن مشکلش خودشون
شماعی درست میگه که گوش مردم مریض شده - این مردمی که من میبینم و شما میگی با اهنگ ساقیا ساسی مانکن هم حال میکنن و زندگی میکنن یعنی ساقیا هم درد دل مردم به حساب میاد دیگه
ولی در کل طرز فکرت خیلی بچه گونه است
پیاز داغشو زیاد نکنین اینقد مردم مردم نکنین همش زیر سر این دهه هفتادیاس
بعدشم از چاوشی انتقاد نکرده که منظورش شعرش بوده و الا اساتید موسیقی ایرانی قبلا از محسن تمجید کردن یکیش کیوان ساکت
منظورش شعرش بوده نه خود محسن
دیگه هیشکی ندونه ما میدونیم اهنگای شهرزاد دوزار نمی ارزن
اسی ملانی چرا برای این کارتونه خونده ؟!
این همون نیس مقلد چاوشی ؟
مخالفان دیروز لاریجانی امروز تبدیل به موافقان او می شوند و اعلام میکنند که لاریجانی " واسه ماس" است.(sm2)
الی منم جوابش رو دادم که اسم مردم رو آورده بود - کاری هم با چاوشی ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی گفتم
(sm2)یکی از صدها نمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آمار معنا دار از نتایج غیر رسمی انتخابات قم/
اما امروز
قبلا یه نقد گذاشتم از همین سایت واقعا مهم نیست لاریجانی بشه یا عارف مهم اینه که اینمجلس ملتو بگا نده موافق برجام باشه که هست و الا برای حسن اقا چه فرقی میکنه چن درصد این وری باشن یا اون وریموافق برجام باشننقل قول:
و الا همین نماینده رشت یا جلالی از تهران و مطهری همشون اصولگرا دهتای اصلاح طلب به نفع دولت کار کردن
الی ختم هادی پاکزاد نرفتی ؟
آلبوم رفت بعد رمضون (sm19)
امیر این عنوان تایپیک رئال رو بعوض (sm59)
اوندسیمای رئال مادرید در میلان
هیچکس مثل من به این دقت گناه نمیکنه ... (sm50)
نقل قول:
(sm19) تنکیو وری ماچ
(sm2)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ملانی اهنگ شکیرا رو خونده
تونل کندوان نگاه توِ ... (sm50)
یکی اینو pdfکنه برام
Years ago, when I was younger
I kinda liked a girl I knew.
She was mine, and we were sweethearts
That was then, but then it’s true
سالها پیش وقتی که جوان تر بودم
عاشق کسی بودم که خوب میشناختمش
او مال من بود و ما معشوقه های یکدیگر بودیم
این متعلق به آن زمان هاست , اما حقیقت دارد I’m in love with a fairytale,
Even though it hurts
‘Cause I don’t care if I lose my mind
I’m already cursed.
من عاشق یه پری هستم !
حتی اگه این اثر بدی روی من بگذارد
چون اگر دیوانه هم بشوم برایم مهم نیست
من از قبل نفرین شده ام
Every day we started fighting,
Every night we fell in love
No one else could make me sadder,
But no one else could lift me high above
روزها دعوا میکردیم ولی شب ها عاشق هم میشدیم
هیچ کس دیگر نمیتوانست بیشتر از او من را ناراحت کند
اما هیچ کس دیگر هم مثل او نمیتوانست من را تا این اندازه به اوج ببرد
I don’t know what I was doing,
When suddenly, we fell apart
Nowadays, I cannot find her
But when I do, we’ll get a brand new start
من نمی دانستم چیکار می کنم تا موقعی که ناگهان ”از هم جدا شدیم”
این روزها نمیتوانم پری خود رو پیدا کنم
اما اگه بتوانم پیدایش کنم , دوباره از نو شروع می کنیم
I’m in love with a fairytale,
Even though it hurts
I’m already cursed
من عاشق یک پری هستم
حتی اگر این اثر بدی رویم بگذارد
چون اگه دیوانه هم بشوم برایم مهم نیست
من از قبل نفرین شده ام .
She’s a fairytale
Yeah…
Even though it hurts
I’m already cursed
او یک پری است
حتی اگر این اثر بدی رویم بگذارد
چون اگر دیوانه هم بشوم برایم مهم نیست
من از قبل نفرین شده ام
منظورت چی بود از ایننقل قول: