(sm25)به دل نمیشینه هیچکدومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm25)به دل نمیشینه هیچکدومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی به ایکر فوش داده؟(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئالیا روشون نمیشه به ایکر فوش بدن...
همون طوری که تقریبا رئالی ها ترجیح میدن آواتار رونالدو تو سایتا نذارن فک میکنن نماد بی تعصبیه(sm70)
بعضی چیزا شده نماد بی غیرتی(sm50)البته تو فضای مجازی وگرنه اونا که با ما فرق دارن
من حذب باد نیستم...هر کسی یه شروعی داره یه پایانی...نقل قول:
اگر حرمت مهم تر از تیمه رائول و زیدان و .... هم بیان بازی کنن(sm50)
رئالی که به ایکر فش بده گه خورده اون رئالی نیست(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینا که هر روز تو توییتر بهش فحش میدن(sm50)
من واسم هر کس که رئالی باشه و تو رئال بازی کرده باشه دوسش دارم(sm50)
ولی مغلطه کردی(sm50)
زیدان هم قبل 2006 افت کرده بود خودمونو گول نزنیم(sm50) گیگز 41 سالش بود یعنی خیلی گره گشا بازیا بود ایکر تازه 32 سالشه(sm50) خیلی از بازیکنا دروه افت و اوج دارن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چه مغلطه ای کردم....اسطورست دمش گرم ...20 سال بهترین دروازه بان دنیا بوده دمش گرم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روزی هم باید جاشُ یه جوونتر بگیره همون طور که خودش جای یکی دیگه رُ گرفت(sm50)
تا بازی نکنن معلوم نمیشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا که جایی نرفته هستش ... ببینیم سال سوم چه اتفاقی میفته(sm50)نقل قول:
دهنم سرویس شد... سایت رسما ریده (sm3)
حسین اینجور حرف زدن در مورد کاسیاس واقعا بی انصافیه... از دروازبانی که تو کل فصل قبل کمتر از 30 تا بازی کرده چه توقعی داری؟
من کاری به عملکردش توی تیم ملی ندارم ولی برای رئال همین تعداد بازی هم که کرد، عملکردش فوق العاده بوده... درسته فینال گل بدی خورد ولی لوپز هم کم گل بد نخورد توی فصل...
پارسال تو لیگ بوفون یه توپ رو اومد بگیره توپ از دستش در رفت گل شد پس بوفون هم عنهنقل قول:
ایکر به جز اون سوتیش تو فینال کی واسه ما بد کار کرده ؟
به جز جام جهانی ای که همه رئالی ها از دم عن بودن کی خوب بود ؟تو اون اسپانیا کاستا ریده بود ژابی و ژاوی و بوسکتس و راموس و پیکه همه ریده بودن
تو اگه معیارت جام جهانی که هیچ ولی اگه معیارت کل جام هاست به جز اون سوتی بیاواسه من سوتی رو کن
رائول هم امثال تو میگفتن بره پیره فلانه دیگه
ایکر واسمون خوب کار کرده وباید بمونه دروازه بان هم پستی نیست که بگیم 30 سالگی تموم میشه
شاید افت کرده باشه ولی میتونه هنوز بهترین باشه