به گزارش «موسیقی ما»، محسن چاوشی پس از انتشار قطعاتی چون «به رسم یادگار»، «شهرزاد»، «کجایی»، «قلاش»، «افسار»، «همخواب» و... برای سریال شهرزاد، صبح امروز جدیدترین اثر خود به نام «ماه پیشونی» را منتشر کرد.
نمایش نسخه قابل چاپ
به گزارش «موسیقی ما»، محسن چاوشی پس از انتشار قطعاتی چون «به رسم یادگار»، «شهرزاد»، «کجایی»، «قلاش»، «افسار»، «همخواب» و... برای سریال شهرزاد، صبح امروز جدیدترین اثر خود به نام «ماه پیشونی» را منتشر کرد.
زخم بی شمارم ... (sm50)
عالی بود فقط حیف تو سریال پخش نمیشه . باید یه جوری جا میکردن تو سریال
گیتارش در حدی نبود که اسمش بره روی کاور
روی کاور همخواب سه تار به اون زیبایی ننوشته کی بود
داره چشمات منو آتیش میزنه (sm172)
یکی یه شیلترشکن خوب بده
ثانیه 50 128ش مشکل داره ؟
320 دانلود کن خبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت اینترنت شرکتمون تخمیه نیم ساعته 320 رو گذاشتم رو دل (sm98)
کلیپ تصویری ماه پیشونی امروز عصر پخش خواهد شد
کانال رسمی محسن
128 مشکل داره با یه سیستم دیگه هم چک کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
320 درسته
واکینگ دد اومده انگار
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اشترم
ديوث بي سواد الان ميگه اره
عوضي داشتم تايپ ميكردم امون ميدادي يه دقيقه(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه تاپيك بيوگرافي ميخوام بزنم ناموسا دست بهش نزن(sm2)نقل قول:
بالاخره اونا هم انسانن.قول ميدم نه متنه بدي تو تاپيك باشه نه عكسه بدي
من صلاحیتت رو تایید میکنم تحت تمامی شرایط
ديوث يزداني همين تاييده تو الان كارو خراب كرد(sm2)
برو جلو من خودم هواتو دارم
تاپيك زده نشده پروندش بسته شد(sm2)
تاپیک رو بزن اول با اندیشه فولادوند شروع میکنیم بعد میریم سراغ سحر قریشی بعدش هم اوا آنجلینا و کریستی مک و ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقيقا بخاطره همين ميگم خب.كاري نميكنيم هي زرت زرت فيل ميكنن،بذار اقلا يه حالي به اعضا بديم(sm2)نقل قول:
یعنی تو این مملکت یه درامر حرفه ای نیس که با چاوشی کار کنه ؟ که دیگه درام رو با برنامه نزنه ؟ (sm169)
به عنوانه مدير برنامه هاي من با اشترم مذاكره بكن اوكي رو بگير اول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطر (sm120)
ممه(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر خودیه کاری به این کارا نداره قرار شد که ما تاپیک بزنیم بعد تاپیک رو قفل کنه کلیدشم هم قورت بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم ایراد داره (sm120)نقل قول:
دیوث(sm19)(sm120)نقل قول:
خودت مورد داری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نظرم عوض شد اصن.بنده به عنوان دي جي رسمي مملكت بايد ازين چيزا بكشم بيرون(sm2)
درامر هست ولی نه با این کیفیت در میاد نه میصرفه . هزینش زیاد میشه تجعیزات رکورد درام هم به اون صورت نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Dark Silence [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدش برای این آهنگا دیگه درام لازم نیست
واسه کاری مثل این بود زندگی درام لازمه (sm50) که داشت
البوم امیر علی بهادری فردا
(sm2)تو الان دو هفتست داری آلبوم امیرعلی بهادری رو آپلود می کنی (sm2)
(sm2)فردا اپلودش تموم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه جدی فردا البومش میاد
امیر علی بچه خوبیه(sm120)امیدوارم بترکونه