یه درصد هم به این فکر کن که شاید تو درست حرفتو نزدی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یه درصد هم به این فکر کن که شاید تو درست حرفتو نزدی (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایکر هنوزم بهترینه(sm50)نقل قول:
لعنت به اون شب کذایی و اربلوا(sm50)
این بازیکن افزود :” رئال مادرید از نظر من یک پله بالاتر از بایرن است ، نامبر وان است.” و در مورد خامس گفت :” من هم مثل خیلی های دیگر جذب توانایی های او شدم اما آمدن یا نیامدن او به من ارتباطی ندارد.”
کروس در مورد مشورت خود با لوو در مورد رئال گفت :” لوو در مورد رئال مادرید برای من تعریف کرد و گفت که مسلما باشگاه بزرگی است.”
وی در مورد جنجالی شدن رقص او و تیم ملی آلمان گفت :” مسلما آن رقص علیه هیچ کس نبود. اگر کسی از آن برداشت دیگری کرده است ، خودش مشکل دارد.”
کروس در مورد واکنش بایرنی ها به این انتقال گفت:” همه آنها این تصمیم من را پذیرفتند ، به من روحیه دادند و برایم آرزوی موفقیت کردند.”
وی در مورد بحث توپ طلای جامی گفت :” برای من جوایز تیمی مهمتر از جوایز فردی هستند. ” و در مورد تسلط خود بر اسپانیای گفت :” فقط ” شب بخیر” و “هالا مادرید ” را بلد هستم!”
هر وقت کورتوا تو دوران اوجش هم تونست 5 بار بهترین دروازه بان سال بشه بعد بیاد بشه ایکر (sm120)
همین نویر امسال بعد از سال ها از سایه ایکر و بوفون در اومده ..چند سالشه ؟29 (sm120)
لابلای خبرا هیشکی حواسش به این نبود(sm50)
تویتر مسعوت اوزیل : تونی برایت آرزوی موفقیت میکنم . رئال مادرید یک فرصت بزرگ است(sm81)
اگر خوب بود و گفتن برو شک نکن آواتار من ایکر میشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه نیمکت نشین بوده و اینا کاری ندارم ....
خلاصه ی حرف من اینه:هر کی به هر بزرگی تا وقتی خوبه جاش تو رئال هست بعدش هم باید بره ....
برای من فرقی نمیکنه کسی که یه سال و کسی که 30 سال تو رئال باشه اگر بخوان از رو شکم سیری رد کنن بره ناراحت میشم
(sm50)
(sm3)بابا گاییدین نیم ساعته منتظرم این بحث تموم شه منم بیام داخل چرا تموم نمیکنیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
این روزها بحث بر سر[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در یک حراجی زیاد شده است.
در حالی که بحث پیرامون این اتفاق زیاد است و مدام از این گفته می شود که[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یکی از کاربران خوش ذوق دنیای مجازی این عکس را بر روی شبکه اجتماعی قرار داد و زیر آن هم نوشت حالا چه کسی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] را می خواهد؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین جان کریس هم تو جام جهانی ریده بود بفروشیمش ؟(sm120)