نصف اهنگاش تکراریه
نمایش نسخه قابل چاپ
نصف اهنگاش تکراریه
درسته، ولی خوب فکر نمیکنم ماشالله چاوشی از لحاظ هزینه مشکلی داشته باشه! در هر صورت به نفعش میشه و کارایی که تو سبک راک میزنه مسلماً خیلی قشنگتر و حرفه ای تر میشه با درام واقعی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق گاهی زندگی ساز است و گاهی زندگی سوز
تا پریزاد من از بهر کدامین خواهد آمد ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا خبر نداري ديجي اسپري تاخيري هم ميخواد بياره يا نه؟(sm2)(sm2)
نماهنگ ساعت 6 ..
بازم که زد تو فاز روضه ..
این قسمت 18 که هیچی ..
آنچه خواهید دید ینی قسمت 19 .. (sm77)(sm77)(sm77)(sm77)
نمیدونم اومد یکی رو تیر زد مشکوک میزد .. (sm50)
این ترک با این قسمت سریال کاملا مچ بوده نمیدونم چرا تو سریال نی ..
امیر عوضی ساعت 7 صب بت گفتم یه شات از واکینگ دد بده ببینم چطو شد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیرنویسم که نیومد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خو من چه کنم تیزر ففر اومده دیگه مگه دروغ گفتم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادری هم کاورش رونمایی شد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir;531[URL="http://www.10musicbaran.com/forum/newreply.php?do=newreply&p=531698"
از اینم شات بده ..
تیزر ففر 265 hd ..
22 مگ ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) داخل تیزر داره کشتی کج میگیره با یارو ففر ..
من میخوام پیش تو باشم ..
که رفیق شیش تو باشم ..
(sm30)
امیر یه چیز دیگه ..
دوتا از بهترین آلبومای ابی که خودت میدونی لینک فلکش رو بده ..
لازم دارم ..
اینقدر میگیرمت شاید که برداری یه روز(sm172)
اینو از کجا میگیری تو ؟ از خود صفحه شهرزاد میخری ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ..
همه چی رو بت یگم دیگه پر رو میشی ..
فعلا با همون آپلود خوش باش ..
من هنو یه قسمتم دل نکردم از شهرزاد خب بده ازین همه رو دل کنمنقل قول:
پا در میونی کن بینمون(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تلگرام ..نقل قول:
امیر چرا کریو رو میخوام اینستال کنم ارور میده(sm74)
نسخه جدید نصب کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتش زده بود(sm74) نسخه جدید بده(sm120)نقل قول:
نقل قول:
265 رو نمیده برنامه تو عوض کن دیگه ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اوه خانوم کجا میری(sm50)
همونه که(sm120)نقل قول:
نسخه قبلیم کجا بود(sm120)نقل قول:
این چی زر میزنه؟[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه این آخرین نسخه ستنقل قول:
اون روزم بت گفتم سیستمت احتیاج به ویندوز داره گوش نکردی (sm2)
ک.ش بند نکن (sm120)نقل قول:
ریدی سیستمت ویروس گرفته (sm120)نقل قول:
چرا اخه(sm74)نقل قول:
زیرنویس قسمت 9 ..