[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا تلگرام بهت بگم چه کنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک کردم تلگرامو(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر هنگام نصب کریو با ارور زیر مواجه شدید:نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراحل زیر را انجام دهید:
1- وارد Control Panel شوید.
2- وارد Network And Sharing Center شوید (در ویندوزهای بالاتر از XP) ، در ویندوز ایکس پی Network Connection میباشد.
3- از منوی سمت چپ Change Adapter Settings (در ویندوزهای بالاتر از XP) را انتخاب کنید ، در XP این مرحله لازم نیست.
4- در بین گزینهها دنبال Kerio Virtual Network بگردید و چنانچه غیر فعال است با کلیک راست و انتخاب گزینه Enable آن را فعال کنید.
5- روی Start ویندوز کلیک کنید (ویندوزهای بالاتر از XP) تایپ کنید Services.msc و از بین گزینههایی که نمایان میشود Services را انتخاب کنید ، در ویندوز XP عبارت Services.msc را در Run تایپ میکنیم.
6- در لیست به دنبال Kerio *** Client Service بگردید و با کلیک راست آن را Start کنید.
7- اکنون مجددا کریو را نصب کنید. مشاهده میکنید که مشکل برطرف شده است.
وقتی نصب نمیکنه چجوری اینو داشته باشه؟ چنین چیزی نداره(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول (sm2)
چرا به خودت زخمت نمیدی یه سرچ بزنی این جور مواقع ..
کافیه گوگل کنی اررور 1920 ..
وقتی متخصصی مثل تو هست گوگل چیکارست(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شگفتاااا(sm50)
خنده هامو با تو از نو ساختم
باز به حرفای تو دل میباختم (sm50)
میون این همه سرگردونی دل من گرفته ماه پیشونی .. تا اینجا خوبه
بقیه شعرو میتونست خیلی بهتر بنویسه (sm172)
خودم با کارای الان صفاریان حال نکردم ولی اگه اینو صفاریان تنظیم میکرد میگفتین باز نوحه
خوب اینکه تو یه فضاست طبیعی هست نمیتونه که بعد افسار و بقیه یهو یه قلاش بده بهشون میو میو کنه که (sm120)نقل قول:
سالار عقیلی چند تا آلبوم داره مگه ؟ (sm77)
من 22 تا دارم ازش (sm120)
سنگ بی مزارم ... (sm181)
ارجینی * چاوشی * چاردیواری (sm181)
میگی طاقت بیار اخه بگو جچوری ؟؟!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهم دلم اینه تنها و غمگین یه روز خوش نمیبینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهاری * صفا * خنده (sm181)
(قابل توجه اونایی که میگن آهاری هیچی نبوده)
اخه حتی فکرشم نمیکنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روزگار من از این بهتر شه
نماهنگ ماه پیشونی امروز ساعت 18
(sm118)(sm118)(sm118)
منتظریم(sm132)
که رفیق شیش تو باشم (sm2)
یه دفعه از من بیچاره چرانقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیپرسی زنده ام یا مرده
فاز تو خدایی چیه ؟
دخالت نکن (sm120)
رجیستری مجیستری رو پاک کن اولنقل قول:
(sm70)باید توی سرویس ها سرویسش رو استارت کنید تا نصب بشه
منتظرم ببینم کوشان تو البوم فرزاد ریده یا نه
(sm70)تنظیمش از محسنه عزیزمنقل قول:
سولو گیتار الکتریک خنده محشره .. آهنتگیه که دوباره باید بریزیش از نو بخونی و تنظیم کنی تا اون چیزی که استاندارده در بیاد
الان هویت خاصی نداره با وانهمه ناله ی بیخود
مش حسین آقا ممه تیر
والا زبون منم مو درآورد ازبس گفتم این آهنگ ها تنظیمش از چاوشی بوده (sm59) من نمی دونم اینا چه سمپاتی به آهاری دارن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجور به من نگا نکن اتیش به هستیم نزن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش ابوالفضل چطوری این روزا ؟؟؟ حالت خوبه داداش ؟؟؟ (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام خوبیم.فقط روزا یکم تکراریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا روزای من که 10 ساله یه جوره و تغییر نکرده (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]