(sm70) یکی تحقیق کنه ببینه اگه هم امتیاز با روسیه بشیم جفتمون 2 بشیم معدل ست ملاکه یا تعداد پیروزی
دور قبل اولین ملاک تعداد پیروزی بود
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70) یکی تحقیق کنه ببینه اگه هم امتیاز با روسیه بشیم جفتمون 2 بشیم معدل ست ملاکه یا تعداد پیروزی
دور قبل اولین ملاک تعداد پیروزی بود
من نه غرق در ایکرم نه کریسنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه کریس سال بعد هم بد کار کنه با این دستمزدی که بهش میدن اشتباه نگه داشتنش ولی امارش مثل امسال و سالای قبل باشه فروشش خریته
مورینیو
فابرگاس از آن دست بازیکنانی است که ما به آن نیاز داریم، نه تنها به خاطر کیفیت فنی او بلکه بخاطر شخصیت رقابتی او.
"او بازیکنی است که در بهترین شرایط و دوره سنی قرار دارد و به خوبی با فضا کشور انگلیس آشنا است و به خوبی لیگ جزیره را می شناسد، و زمان زیادی برای تطابق با شرایط جدید نمی خواهد.(sm50)
اینم حرف خوبی بود توجه به حقوقنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا بدون اینکه بفهمین چی گفتم مخالفت میکنین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من جمله هام کلیه(sm70)
منم حرفم حرف توئه ولی باز مخالفت میکنی(sm120)
عرضه داشته فیکس رئال شده اونم تو 16 سالگینقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کورتویس حتی تو این چند سال نتونسته پیتر چک رو کناربزنه (sm120)
ست شماری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تصحیح میکنم : معدل (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm27)
کورتوئیس 21-2 سالشه 3 ساله تو اتلتیکو بودهنقل قول:
الان من نمیدونم برا چی مقایسه دروازه بان 33 ساله با 22 ساله راه انداختی(sm98)