(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ها ورژن اروپاشم اومد اون وقت تو برنامه سازی خیلی گولاخ بود (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد ها ورژن اروپاشم اومد اون وقت تو برنامه سازی خیلی گولاخ بود (sm2)
دقیقا حالت مثل من ه(sm2)منم از بایرن خیلی بدم میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی باید اعتراف کنم که تا زمانی که خودم اخبار رونالدو رو دنبال نکرده بودم از کریس بدم میومد چون امثال مزدک میگفتن مغروره (sm2)
چقدر خر کیف میشدم وقتی نشون میداد (sm120) تیم میتراسورابایا از تایلند قهرمان میشه (sm120)نقل قول:
محمد راس میگه از جام جهانی 2002 بود که الکلاسیکوها اینقد تو چش اومد برا همین خیلیامون از 98 یادمونه ولی تا 2002 خیلی فوتبال یادمون نی(sm2)
بعد از گل ایران به عربستاننقل قول:
الله اکبر الله اکبر
یکی نبود بگه لامصب مگه جنگ شده(sm2) هیچ وقت صداش یادم نمیره(sm127)
بعدش خیابانی اومد زد رو دست شفیع و کوثری و ... واسه همین مردم خیابانی رو ترجیح میدادن
بعدش عادل اومد زد رو دست همشون
من همیشه از بازیکنایی که بیشتر حاشیه بودن تا بازی بدم میومده!
بکامم با اختلاف اول رونالدو هم در این طیف میگنجه!
چه تو منچستر که ازش متنفر بودم چه تو رئال که متنفر نیستم اما دوستشم ندارم!
تا حالا اینقد قانع نشده بودم(sm54)نقل قول:
من عاشق برنامه ی فوتبال جزیره بودم یادته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلا اون زمان که ما فوتبالو شروع کردیم، بیشتر تیم ملی ها رو بورس بودن... باشگاهها تو حاشیه بودن رسما... مثلا به یکی میگفتی تو تیمای خارجی طرفدار چه تیمی؟ میگفت برزیل یا آرژانتین (sm120)نقل قول:
اووووووونقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون که نسل بعد از جنگ فوتبال آسیا بود