اگه دم سال تحویل نیاد فردا شب باید بیاد دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه دم سال تحویل نیاد فردا شب باید بیاد دیگه
Barname bara android o i phoneنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبکه شما صدا و سیما (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجریه عجب چیزیه (sm155)(sm2)
(sm59) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم بعدی (sm70)؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از روی تعصب حرف نمیزنم واقعیتو گفتم..در ضمن چیز طبیعیه ک صدا در طول سال تغییر کنه.شما خودت صداتو با هشت سال پیشت مقایسه کن..این تعغیر واسه همه خواننده ها وجود داره
آسم بعدی : پیدات کردم (sm127)(sm2)
بعدی : اسکلت کردم :)))))))))))
عشقه این بشر...این همه شایعاتی که براش ساخته میشه نشون از محبوبیتش داره
به نظرت احترام میزارم :-)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی صداش خیلی فرسوده شده // حداقل رو استیج // اون طراوت همیشگی رو نداره // بگذریم
(sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط no one [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تو ی خواننده نام ببر ک صداش با هشت سال قبلش فرقی نکرده باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه ایناا چی بوده ک الکی جو دا ده بود منتظر عیدی باشید