گزینه 3 میشه اینکه اصن حرفتو حساب نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گزینه 3 میشه اینکه اصن حرفتو حساب نکنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه به شادی باشی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه تو رو در بایستی گیر نمیکنی اگه دخدر مخدر خوبی هم هستش بی خبرم نزار (sm2)
ریش و قیچی و سپردم دست خودت ، اگه جور آوردی تا یکسال شورتای شب جومعتو من تامین میکنم (sm2)
مورد داشتیم طرف با دوست پسرش رفته تعقیب شوهرش که مچ
شوهرشو موقع خیانت بگیره!!!
من نمیدونم
آمریکا باید حمله کنه!!؟؟
امام زمان ظهور کنه!!؟؟
خود خدا بیاد زمین!!!؟؟؟
باید یه معجزه ای بشه.
اوضاع خیلی خرابه!!!
امروز 1000 تومن دادم به نونوائي ميگم يه بربري بده
ميگه : اومدي نونوائي رو بخري؟!
مگه خبر نداري تحريمها رو برداشتن...
همچنین(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو که خودت مشتری های خوبی داری(sm2)
یعنی شورت 1 بار مصرف میدی بهم؟ بعد عملیات خودش تجزیه میشه؟(sm2)
فرذا نیام تهران ببینم شلوار شده جینی 50 تومان صلواااات (sm70)نقل قول:
تو اصن ناراحت بمون (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون گفتی گزینه 3 رو انتخاب کنم ... همون خوشحال میمونم(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكم دست به عصا خريد كن صابر جونم (sm59)
(sm127)نقل قول:
میخواستم مفتخرت کنم به نسب فامیلی (sm2)
نع نع ، ولی گفتم که خیالت راحت باشه یهو شب جومه با خیال راحت شرتتو بکشه پاره کنه "ریز حسین خواجوی" رو بکشه بیرون (sm70)
نقل قول:
فدات ايشالا هميشه شاد باشي گل پسر(sm127)
(sm2)نقل قول:
معلومه شورتات کیفیت نداره(sm27)(sm2)
ممنون ننه(sm127)(sm120)نقل قول:
راستی چند سالته؟
خوب صابر که براش مشتری اومد(sm120) نن جون هم از ترس سن و سال زد در رفت(sm2)
ینی فک کردی قراره توافق بشه اتفاق خاصی بیفته ؛ ارزونی بشه؟نقل قول:
ذهی خیال باطل اصن (sm50)
مطمئن باش اتفاق خاصی نمیفته ، اصن اگه قرار باشه دلار به اون قیمتی که قبلا بوده بشه میدونی چندین هزار نفر بازاری ورشکست میشن (sm50)
صابر گمگشته باز می آید به باران غم مخور (sm70)نقل قول:
دیوس اومد رفت (sm2)
نکردی تو پاچش؟(sm2)نقل قول:
دیوس میگه کوچیکه ، کوتاه خوشم نمیاد ، خا چشاتو از اول وا کن دیگه وقت مارم نگیر ، با نوای سیکـــ.تیر باووو و کــ.ون لقت بد رقش کردم (sm2)نقل قول:
نشون میده که ادم مشتری مداری هستی(sm2)نقل قول:
تو برو خدا خدا کن فقط 25 درصد افزایش پیدا کنه .... کاهش قیمت پیشکشنقل قول:
هی میخوام بنویسم " وین " مینویسم " اوین " ....
لعنت به شماها که توافقتون رو ننداختین یه کشور دیگه ...
ما از ریسمان سیاه سفید میترسیم آخه!
(sm2)نقل قول:
دیگه اعصاب عادمم حدی داره دیگه (sm70)
8 درصد مالیات بر ارزش افزوده هم یادت نره (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای کاش میشد کنار برداشتن تحریما طرح انتقال سانفرانسیسکو به قم رو هم بررسی می کردن
پول باربری هم روشنقل قول:
حالا که دارن کلیه تحریمهارو بر میدارن بهتر نیس خال رو صورتشم بردارن عوجل تر شه؟
امروز در بازار بورس تهران هر کیلو گروگان چند میلیون دلار معامله شد؟
تنها کسی که تو کشور کاری به توافق شدن یا نشدن نداره و همینطوری داره پیشرفت میکنه ، گرونیه.
یه بار یه دانشجو هنر رو میبرن میشورن موهاشو کوتاه میکنن میبیینن دانشجو صنایعه.
من اگه خونم طبقه چارم به بعد بود،
میشاشیدم کله تک تک بچه هایی که،
تو کوچه بازی میکنن و صداشون رو مخمه...
الان ارتفاع کمه حق مطلب ادا نمیشه!!!...
خوبی لاین اینه که
وقتی دلت واسه کسی تنگ میشه
میری زیر پستهاش ، لاس زدناشو با بقیه میبینی
یادت میاد چه عوضییه
حالا یه عده ای هم هستن که میگن اگه به توافق برسیم از نظر وضعیت به ده سال قبل بر میگردیم ...
یه عده دیگه هم میگن اگه به توافق نرسیم ، به صد سال قبل بر میگردیم ...
عزیزان جان چشاتونو وا کنین ، ما الان از نظر وضعیت با دوران صدر اسلام فرقی نداریم ، حالا یه چهل ، پنجاه سال بالا و پایین شدنش فرقی برامون نداره ، زیاد به خودتون سخت نگیرین توافق چی میخواد بشه ...
Ferrari 458 italia gold edition
مالک این ماشین یه ورزشکار عرب هستش که کلا طلا خیلی دوست داره چون مدال طلا خیلی آورده :|
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
45نقل قول:
والا غير تو بقيه ميدونن (sm59)نقل قول:
ﻗﺎﺑﻞ ﺗﻮﺟﻪ ﺩﺧﺘﺮﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺖ
ﺩﻭﺳﺘﯽ ﺯﯾﺎﺩ ﺗﻮ ﺷﺒﮑﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﺐ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻋﮑﺲ ﻭﺍﻗﻌﯿﺘﻮ ﺑﺬﺍﺭ ﺧﻮﺩﺗﻮ ﺭﺍﺣﺖ ﮐن :))
همسايه بغليمون لباس زير فروشي داشت بهش ميگفتن: اكبر شورتي
بنده خدا مغازشو عوض كرد كتابفروشي زد
الان بهش ميگن كتابفروشي اكبر شورتي!
لفظ درستش میشه یادت میادت چه لـــــــــــــ. اشیه /نقل قول:
زني از خدا گلايه كرد كه چرا ديه زنها كمتر از مردهاست.
مگر زنها چه گناهي دارن؟
ندا آمد بيچاره من طرفدار شما هستم.
اگر تو بميري 60 ميليون به شوهرت ميرسه
ولي اگه اون بميره 120 ميليون به تو ميرسه ميتوني كلي خريد كني
الان قشنگ قانع شدم!
دخترهاي خوب مثل سيب روي درخت هستن
بهترين ها در بالاترين نقطه درخت قرار دارن
به دست آوردنشون ماشين شاسي بلند مي خواد
البته شوهر من نداشت با دمپائي زد من افتادم!!!
طرف اسم پروفايلشو زده گل دختر مامانم
انگار ما كيوي پشم دار بابامونيم!
هی دست تکون میدم هی داد میزنم
اون سنگدل ولی هم کور هم کر (sm181)