به نظرت فردا ایران میبره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرت فردا ایران میبره ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیدان عن نی ولی کسی هم نباید به جانشینش فوش بده(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3-2 میبازه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوهوم به قول ممر چون هم شنبه هم یکشنبه برزیل بازی داره به نفعشه جلوی ما استراحت بده به اصلیانقل قول:
به خاطر اول شدن بازی میکنه (sm120)اونور بخوره به امریکا واسش بهتره تا بخوره به ایتالیا (sm120)نقل قول:
چه بحث روز جالبی راه انداختم(sm120)
اگه 3-2 ببازن به ایران بازم اول میشن (sm120)نقل قول:
یه رئالی واقعی به لوپز فحش نمیده ونداده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من ارزو میکنم که ایکر فیکس بشه ولی ارزو نمیکنم لوپز سوتی بده که ایکر فیکس شه (sm120)
من لوپز رو خیلی خیلی دوست دارم ولی ایکر یه چیز دیگست واسه من (sm120)
(sm2)ناواس فیکس شه این بحث تموم شه
ایکر برا همه یه چیز دیگست...ولی کلا هر کسی یه اومدنی داره یه رفتنی(sm120)نقل قول: