دل مهمه ، شناسنامه که فقط یه عدده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 5 سال (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
دل مهمه ، شناسنامه که فقط یه عدده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من 5 سال (sm2)
راموس بازی کنه یه کارت قرمز بگیره (sm173) (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدیرا (sm19) ایارا (sm19) لوکاس (sm19) سه تا هافبک دفاعی به این خوبی (sm2)(sm19)(sm2)
پوگبا خوشگل نیست، پرز نمیره سراغش (sm120)
رئال فصل بعد کارواخال و دنیلو داره، بارسا مونتويا و داگلاس (sm172)(sm120)
خوب پوستش بردار بخور سیر شی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=ehsan1361;310916]خوب پوستش بردار بخور سیر شی (sm2)[/QUOTE
داری التماس و خواهش می کنی که قهوه ایت کنم(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون ديگه كودك درونه (sm120)
[QUOTE=Mehdi;310918]نقل بلد نیستی بگیری (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا این دلخوشیا رو از ما مگیر(sm59)
واسه من درون و برون نداره ، 5 سال تمام (sm2)نقل قول:
احسان برو خدا رو شکر کن که لیدی اینجاست وگرنه فیتیله پیچت می کردم مردک(sm2)
آدم سرخوش مگه دلش خوش نیست ؟(sm70)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]