ماشالله استااااد(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ماشالله استااااد(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر خاصه که باید بارها گوش بدی تا کارو بفهمی(sm132)
یکی عنوان تاپیک رو هم عوض کنه
با سلام خدمت دوستان جان...دلم براتون تنگ شده بود...
بعد از مدت ها بنده رو به وجد آورد...باور بفرمایید وقتی با هدفن گوش میدم، میبینم که روحم داره از تنم جدا میشه...
چه تنظیمی...به به...بسی لذت این دنیا و اخرت رو بردم...
آخه جوری از ویولون توو کاراش استفاده میکنه که آدم دوست داره اخرین چیزی که قبل مرگش بشنوه ویولون شادمهره...
پارسا کجایی که استاد باز امد...(البته ارادت خاص دارم خدمت محسن عزیز که بیصبرانه منتظر آلبومشم)
حرف دل بنده رو زدید...(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم خدا یه انگیزه وافر نصیبش کنه تا خودش آهنگ سازی و تنظیم رو دوباره دستش بگیره و مثل این اثر زیبا ما رو به معراج ببره...
سلام شاهرخ عزیز خوبینقل قول:
نوشته اصلی توسط SHAH ROKH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگه منم دوسش دارم و مدام پلی میشه
اون اهنگی که شادمهر براش دمو نمیده و یهویی میاد خیلی میچسبه به ادم مثل اون قدیمانقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم سایتها متوجه نشدن چون یهویی اومده فردا دیگه همشون میزارن اهنگو
پیمان کجایی پس
نقل قول:
عصری گوش دادم فربد (sm93)(sm118)
عالیه فقط یکم تمپوش پایینه اگر بیشتر می بود انرژیک تر میشد
ملودیش متعلق به یک خواننده الجزایری هست ولی جنس ملودی و آهنگسازیش بسیار شبیه به آهنگهای اروپای شرقی و منطقه بالکان مثل آلبانی و بلغارستانه (sm179)