جفت رسولا رو چرب میکنم بیا پستو یه تنی ازشون به خاک بزن ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جفت رسولا رو چرب میکنم بیا پستو یه تنی ازشون به خاک بزن ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا این 111 چونی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از فیلمهای مورد عللاقه 2016 (sm74)
هم دختره هم پسره عشقن (sm74)به دل خون امام زمان قسم(sm74)
یه چن ساعت دیگه تمومه میشه.بی سای باید ببینم(sm74)
حس حمام پرید(sm74)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پسوند mdf با چی باز میشه باز نمیشه اصلا (sm120)
باز كه نميشه بايد بزني به ديوار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بده بزنیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) ... (sm2)
بیمار خنده های توام بیشتر بخند
خورشید آرزوی منی گرمتر بتاب ... (sm181)
این که می شنوی
صدای من است که تو را کم دارد
نه بوق های تلفن
نه این خطوط ساکت
نه صورتی که هر روز
از لابه لای کتاب ها
به من نگاه می کند
و نه زنی
که از لباس های رنگی
خیابان های رنگی
و مردهای زرد و قرمز و بنفش
بیزار است.
این صدای من است
که به کوچه می زند
خواب می بیند
و می ترسد از چادرهای سیاه
زنان سیاه
و دست هاشان بر دهان تو...
این صدای من است
که پیش از وقوع حادثه
در را باز می کند
دستت را می گیرد
می نویسد:
این خانه نم دارد
شاعر از آن می چکد
محسن بوالحسنی
جدا نزار این عکسا اینجا پایگاه رسمی به حساب میاد
مسولین چرا رسیدگی نمیکنن (sm25)
چه خبره اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
انجمن موزیک پارانه یا پ.ورن ؟؟؟؟!!!!
ما اینجا شهید دادیم اونم در راه حرم آخه این رسمش
امیر میدونم 24 ساعت نمیتونی حاضر باشی مسئول رفتار بقیم نیستی ولی لااقل اگه بن و .....تو کارت نیست پنل بده به یکی دیگه وقتی تو و الی نیستین حواسش باشه همچین گندی به بار نیاد
این چه وضعشه دیگه
بعد میگن چرا هیچکس نمیاد انجمن افتاده دست 3 4 نفر خاص
بحث و شوخیش کم بود کار رسیده به........
لامصبا خونواده اینجا رفت و امد داره اخه!!!!!
معلوم نی طرف چی زده
عجبا عجبا عجبا
کاملا درسته - من خودمم هم حرفشو زیاد میزنم ولی دیگه نه در حد این کارا - واقعا دیگه شورش درآوردننقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رحم کنین به حال سایتی که با هزار بدبختی و شیلترینگ روزی یه دامین داره عوض میکنه (sm170)(sm190)
(sm3)چی میشه گقت (sm27)
(sm9)(sm50)
Lacey Sturm - Life Screams
(sm50)
واقعا خجالت آوره من تازه دیدم کُپ کردم همین الان 2 تا خانوم تو تاپیک هستن خجالت بکشین دیگه ! (sm25)
شدین عین بچه دبستانیا تا یه ساعت ولتون میکنن هر کاری که دلتون بخواد انجام میدین (sm3)
از اعتماد آدما هم سوء استفاده نکنین ازین بیشتر !
جلیل جان یه بحثی کردیم چند روز پیش و من گفتم نباید سخت گرفت ، حالا میگم اشتباه کردم (sm25) والا ما هم تو این سن و سال بودیم از این شوخی ها میکردیم ولی اعتراف میکنم دهه هفتادی ها خیلی با دهه شصتی ها فرق دارن !! ینی چند دقیقه میای اینجا تاپیکو باز نکردی اینطوری میشه !! من سخت نمیگیرم و میگم شوخی در مورد این چیزا تا یه حدی البته قابل تحمله ولی اینجوری نه . دیگه مسخره بازی یه حدی داره . از صبح تا شب این چیزا . تازه صحبت از ناامیدی و غم و غصه هم هست که من متنفرم از این حرفا . ینی اگه کسی بیاد جلو من صحبت از ناامیدی بکنه با کمربند کبودش میکنم جوونم باشه که بدتر !!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا این شوخی ها در کنار این چیزا واقعاً غیر قابل تحمله . اعتراف میکنم عصبانی شدم و لجم گرفت
خلاصه حالا با 100 درصد حرفات موافقم (sm10)
(sm74) فقط میشه گفت : تشکر ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منو که میبینی از نفس افتادم
یه روزی یه شهر رو دلداری میدادم
وارونه شده دنیام هر لحظه بیتابم
شبا که بیدارم روزا رو میخوابم
از نفس افتادم ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امین جان من یه ویندوز 7 نصب کردم ولی الان صدا ندارم ! تقریبا تمام موارد رو هم چک کردم ! تا حالا از این موارد داشتی ؟ (sm74)
به قول خودت:نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقایی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)(sm59)
بچه ها کسی تا حالا مشکل قطع بودن صدا بعد از نصب ویندوز 7 رو داشته !؟ (sm54)
تقریبا تمام موارد رو هم چک کردم و نرم افزاز کارت صدا رو نصب کردم . (sm74)
آیکون بلند گو ( پایین کنار ساعت ) هم نوسان داره ولی صدا رو بخش نمی کنه ! (sm178)
دمت گرم (sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ج بدی ا ....
همش از گور این خطر الدنگ بلند میشه بزن حذفش کن مردک مفسد(sm2)
بخاطر جانباز 78% الی در دفاع از حرم 3 روز اعزای عمومی در تالار اعلام مینماییم(sm172)
(sm50)
عابرا تو کوچه ها اونا کجا و ما کجا ... (sm50)
(sm2) جوووووووون ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستم رو ماشه رو مغز حرومش میکنم ... (sm50)
دیدی اون موتور سوارارو .. (sm59)
ویدیو شهرزاد تو قسمت بعد ینی 19 پخش میشه تو خود سریال ..
کیفیت بالاش هم به زودی میاد ..
الی کجایی تولدمو تبریک بگی .. (sm50)
آخرین پست الی درباره سینجول بود بعد گفتم چی شده دیگه جواب نداد .. (sm50)
خدایش بیامرزد ..
سینجول دیوث این چجوری باز میشه ؟؟؟