آدم خیلی " " بود ..
نمایش نسخه قابل چاپ
آدم خیلی " " بود ..
دیوث نپر وسط حرفام ..
خیلی این ماه پیشونی با سریال مچه ها ..
تو این قسمت نمیشد ازش استفاده کرد ..
قسمت بعد کار درستیه ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من راپیمایی خواب بودم .. (sm10)
ففر اومده ها بدون تگ ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صوتي ففرو بده
(sm2) موزن از رادیو جوان شیر کرده الان ممنوع الکار نشه .. (sm77)
ولش کن بابا ازش خوشم نمیاد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث بده ميخوام گوش بدم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دهنت خب این باز نمیشه پسوند mdf زدی برام (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازدید آهنگ کجایی در رادیو جوان به 12 میلیون رسید (sm59)
ببند کیون خر رو دیوس یه فایل ایمیج نمیتونی باز کنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مر30نقل قول:
بهش برِ30 ..
پارتی میکس 2 به زودی ...
به مناسبت چهارشنبه سوری
(sm209)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
خفه شو پفیوز پس این چیه ؟ (sm98) خودت نگاه کن ببین چه کار کردی (sm3)
من به عنوان مدیر برنامه این حق رو دارم که اخبار کذب هم بدم (sm120)نقل قول:
آهنگ جدید زیاد بر وفق مراد نبود اما مرسی
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
تولدت مبارک (sm10)نقل قول:
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول تولدتت مبارک ... معلوم بود در بهار انقلاب به دنیا اومدی (sm25)
برو اینستا فن پیج بزن خبر کذب بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوه یس من واسه روز تولدت یه هدیه برات کنار گذاشتم (sm59)نقل قول:
من تو این شبکه های مذخرف فعالیت نمیکنمنقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون دفه بت گفتم گوش ندادی میگیرم میفوکمتا ..
دیوثا مسخره نکنید من 22 بهمن تولدم بود(sm2)
سینجول تولدت مبارک شیرم تو اوتارات(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
(sm51)
(sm30)نقل قول:
(sm25)نقل قول:
فوکم تو عنقلاب .. (sm50)
حالا برو فعالیت کن اینارو بزننقل قول:
DJ D.SOL FanPage 1
DJ D.SOL FanPAge 2
DJ D.SOL Org FanPage
و الی اخر(sm2)(sm2)
چه روز میمون و مبارکی هم متولد شدی (sm2)نقل قول:
آخه این فرمت برام جدید بود (sm2)نقل قول: