پس من دوجنسه ام ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس من دوجنسه ام ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا (sm60)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش رو نیمکت اصلا کسیو نداریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کروس از اول فصل یه کله داره بازی میکنه یکیشونو باید بگیریم (sm70)
نه فقط امضامو ***** کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه اونم نمیاد واست ؟ (sm2)
(sm2)
راست میگه امضاتم واسه من عجق وجقه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه نمیاد (sm70)نقل قول:
حالا درسته دل خوشي از عربا ندارين
اما اينا هم فكر كنم همچين بي غرض نباشه (sm120)
به هر حال بهتره به حاي اين س و حال ناسيوناليستي كه جاي تقديرم داره يكم تحقيق كنيم بعد كپ بزنيم (sm120)
فونتش رو arial narrow بزن
(sm77)(sm2)(sm2)