رشتم معماریه بیشتر درسای عملیه ...دو سه برابر بقیه کار می کنم (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رشتم معماریه بیشتر درسای عملیه ...دو سه برابر بقیه کار می کنم (sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا کلا دپرسم کرد (sm120)
19.66 اونم یه رشته مهندسی (sm120)
بشینم از ترم بعد درس بخونم نت رو برینم بهش (sm120)
دادا معماری درسای مهندسی نداره حتی ریاضی 1 هم پاس نمیکنننقل قول:
بیشتر نقاشی طراحیه نا امید نشو بیا خودم امیدوارت کنم
2048 بازی کردین؟(sm120)
یعنی میشه من به معدل تو یه روز نزدیک شم (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
آره(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریاضیات مهندسی افتادم (sm81)ترم بعد هم میفتم اگه با این استاده باشم (sm81)و همینطور بعدیش و بعدیش و باز هم بعدیش (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه کم روحیه بده دمت گرم (sm120)
میگن توش مسی راه میره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینو ببنید(sm2)
دلوفئو(sm19)
حدس بزنید منظور دلوفئو کیه(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]