فکر کنم کوروش هم اراک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا کودتا کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
فکر کنم کوروش هم اراک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا کودتا کنیم
مراسم گرمی با 12 تا اجرای مجزا گذاشتم (sm59)
پس کونه لقه سینجول(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دیشب گرفغتم ..
دقیقا و کاملا و اساسا موافقم(sm2)نقل قول:
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اشترم.......عشقم.......خوشگلم...... ...بیا ببرمت زیرزمین،یه کفتر دارم شجریان میخونه میخوام نشونت بدم(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقلاب صولتی در راه است (sm128)
اون کلیپه که قدیم ایران موزیک میذاشت چاوشی هم پشت پرده بود یعنی توش ففری از همه بهتر میخوند
تیزرش که خیلی حرفه ای بود
شما 2 تا رو از کیون میزارما ..
اره خداییش خیلی خوشم اومد ولی ماشینو بهتر میتونستن انتخاب کنند.نقل قول:
یا فوقش همین سری 3 ولی بجا لاکچری لاینی که تو تیزر بود،یه اسپورت پکیج جور میکردن که قیافش خشنتر و اسپرت تر باشه بیاد به کار
Street Fighter V اومد .. (sm118)
میلاد اون خرگوشه قلیون کشو نشونه این دیوث بده تا حساب دستش بیاد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما نمیدونید ما واسه تهیه پارتی میکس 1 چه سختی هایی کشیدم - پستو رو با شونه تخم مرغ کردیم استودیو پستو و چه شبها تا صبح جفت رسولارو ارشاد میکردیم - چقدر با میر انجمن درگیر بودیم واسه گذاشتن آهنگ روی سایت - دی جی عزیز ما بعد از اون شب هایی که گذشت هنوز کمرش درد میکنه
میسپارمت دست دوتا سیبیل کلفت تا باهات اختلات کنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ اخ اخ راست میگه(sm2)(sm2)(sm81)(sm81)نقل قول:
واقعا جا داره از 2 رسوله ناگرامی تشکر کنم که واقعا منو شارژه روحی کردن و میذاشتن روشون عملیات انجام بدم و خستگی در کنم(sm2)
بوشهری ها کارش خیلی خوبه - دیگه از سرشم از زیاد بود همیننقل قول:
مخلصم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Clint [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بیمارستان میلاد تهران بستری شدن حیوونکی ها دکترا میگن به دلیل فشار وارِد روده هاشون دیگه پیچ در پیچ نیستنقل قول:
سریال جدید مهران مدیری به نویسندگی قاسمخانی به زودی از شبکه نسیم ..
اسمش دورهمی هه خود مدیری هم بازی میکنه ..
اره.ولی فکرشو بکن.بجا اون 328 یه گرن کابریو بود تیزرش خیلی توپ میشد.البته کسی فلانش خل نیست مزراتیشو بده ملت باهاش دریفت بزنن(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه حیف شد.(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) پس 2 تا جدید جور کنیم.یکیش ممه تیر یکی دیگشم خودت پیدا کن(sm2)نقل قول:
به نظرم که آلبومش آلبوم خوبی از کار دراومدهنقل قول:
م-مه هم یک از اون یازده تاست - اصلا نگران نباش چون در این زمینه حل میشهنقل قول:
از قدیم میگن دو چیز خودش جور میشه یکی جهیزیه واسه عروس یکی هم پایه واسه پستو (sm2)
اره خب تعجبی هم نداره.البوم قبلیاشم خوب بودننقل قول:
ممه رو جور کن 3 تایی بریم پستو(sm2)نقل قول:
م-مه باید خودش بیاد نه بری سراغش طفلک روحش خیلی لطیف تشریف داره - یه صحنه ی سه نفره با پیانوی رضا تاجبخش اجرا میکنیم (sm120)نقل قول:
خیلی دوست دارم کارای این پسر که کردش مدیرهنری آلبوم رو بشنومنقل قول:
میدیم همین بوشهریا یه فیلم بسازن بودجش با من(sm2)نقل قول:
(sm50)
مهدی بیا چندتا کار درست کن بده من هر وقت مردی من پخشش کنم بچه ها گوش بدن قلبشون از جا دربیاد - مگه چیت از پاشایی کمتر نگاه کن چند وقت دیگه اولین سالگردشه نزدیک 50 تا آهنگ ازش اومده بیرون - آینده نگری مدیربرنامه رو داری تا بعد از مردن هم به فکرتم (sm120)
با وارنر برادرز هماهنگ میکنم من گیشو رو فتح میکنیم تمامی جوایز رو هم درو میکنیم(sm2)نقل قول:
منو ادل
دارم اون بیس داره تیزرو یه میکس میزنم منتظرباشنقل قول:
اهمیتی نداره قسمت این بوده تو تقدیر(sm50)
آدم های بد قصه با یه خنجر منو کشتن ... (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگی که تو تیزر گذاشتن که دیگه میکس نداره بزار کامل بیاد بعد شروع کن (sm120)نقل قول: