باید بریزی رو فلش بری تو تنظیمات رسیورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل بگو
نمایش نسخه قابل چاپ
باید بریزی رو فلش بری تو تنظیمات رسیورنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدل بگو
SR-X95USB . مشکل من اینه که الان رسیور اصلا تصویری نمیاره که بخوام تو تنظیماتش برم. نوشته Boot . تصویرم رو تی وی سیاهه. هیچ تصویری نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی شرمساری شرمساری شرمساری (sm50)
فلش میزنی اینجوری سیاه میشه یا کلا اینجوریه ؟نقل قول:
با کابل هم میشه آپگرید کرد یه سرشو بزنی به پشت رسیور یه سرشو به پشت کیس
با لودر اینکارو انجام بدی .....
ولی با فلش راحت ترینشه دردسرم نداره
حتما خراب شده
کلا سیاهه. یعنی اگه مشکل نرم افزاری باشه نباید سیاه باشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با لودر هم انجام دادم. منتها برا 2008 بود. فکر کنم چون قدیمیه اوکی نکرد. یا شاید مشکلش سخت افزاریه که تصویر نمیاره (sm98)
نمیدانم والا ولی بعید میدونم مشکل از نرم افزار باشهنقل قول:
ببر بیرون تا فلش کنن برات یه آی سی ریزی در میارن از داخل دستگاه بعد اونو میزنن به کامپیوتر نمیدونم چی کارش میکنن درست میشه بعد دوباره میزارن سر جاش آپگرید هم میکنن برات
به این کار میگن فلش (sm59)
(sm2)(sm2)(sm2)هادی تو که ازینا نداشتی
چی شد چی شد
زر نزن مرتیکه خنزل پنزل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DENZEL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه خودم یه دیش گردان 90 با موتور ساخت تایوان داشتم سفید خودمم نصب کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی پدرا اومدن رو پشت بام دزدیدنش (sm81)(sm89)
رسیورم برداشتم اون موقع 91 بود فک کنم الان چند ساله (sm50)
ولی دیش مال طبقه پایین یه دونه ازین ارزونا بود تمام زنگ زده بود اونو گذاشته بودن (sm2)
رسیورم فقط استرانگ اصل کره واقعا خر کاره الان یه هاتبرد و عرب میگیرن پایین من ندارم ماهواره تی وی هم ندارم (sm74)
آقا این قضیه ی پست محسن که به سنیا بر خورده بود چیه؟چه شعری گذاشته بوده؟