اون ضربه آزاد ها رو بابای کاسیاس هم نمیتونست بگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اون ضربه آزاد ها رو بابای کاسیاس هم نمیتونست بگیره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی لوپز اومد کاملا این مشکل حل شد (sm102)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنم سرویس شد آخه... نه با چیل شکن نه بی چیل شکن٬ سایت باز نمیشد... مودمو یه ربع از برق کشیدم دوباره وصل کردم٬ آی پی عوض شه... بعد اومدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پست مورد علاقه: "در طول چند سال گذشته، من تقریباً در تمام پست های خط میانی بازی کرده ام. من دوست دارم که در مرکز خط میانی بازی کنم، اما اهمیت زیادی به آن نمی دهم. من در تمام پست های خط هافبک خوب بازی می کنم و از اینکه می توانم در رئال مادرید بازی کنم خوشحالم."
قابل توجه وحید که میگه پستش پشت مهاجمه(sm120)
لوپز گله ولی ایکر عشقه (sm120)نقل قول:
راکیتیچ سابقه هتریک مقابل رئال را دارد(sm2)
قابل توجه وحید که میگه جای ژابی نمیتونه وایسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هی یاد بحث علی دایی و کریمی و مهدوی کیا میفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینیم با این همه بازیکنی که میگیرید تا 4 تای اروپا میاید یا نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه تو علی کریمی رُ اسطوره میدونی؟(sm120)نقل قول: