اوه اوه سگ تو روح پیش بینیتون
استرالیا گایید هلندو(sm2)
من فرستادم 3-1 هلند
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه اوه سگ تو روح پیش بینیتون
استرالیا گایید هلندو(sm2)
من فرستادم 3-1 هلند
بریم فوتبال بابا نصف نیمه اول رفت (sm59)
بکام عشقه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جذاب نینقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خدایی (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم
خیلی داره خوش میگذره در جوارتون کاش جام تموم نشه(sm10)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm118)
محبط که خلاصه نمیشه تو خونواده مثلا من تو مدرسمون همه فوتبالی بودن اهل کل کل و بیشترم رئالی (sm70)نقل قول:
کلا قبول کن همیشه اون تیمی که تو طرفدارش میشی واست یه چذابیتی داشته حالا یا بازیکنش یا مربیش یا بازی هاش یا تاریخش و........
همون که با حسین دیشب حرف زدیم (sm14)
عیار هلند جلو اسپانیا مشخص نشد! اون بازی از اتفاقات عیر فوتبالی بود خدایی
من تا 2002 کلا جز 2 تا فینال از رئال چیزی ندیده بودم که بخوام تو مدرسه کل کل کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]