[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آن گوسفند مغرورم که میمیرم ز بی آبی /
ولی با خفت و خاری پی سایه نمیگردم :)):)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من آن گوسفند مغرورم که میمیرم ز بی آبی /
ولی با خفت و خاری پی سایه نمیگردم :)):)
یوانگی هایم تر از تر تر تری دارد!! دیوار، دیوار است با اینکه دری دارد این داستان را نصفه کاره ول کنم؟! کردم! هرچند می دانم که حتماً آخری دارد
تزریق ِ مُشتی گاو در رگ های آزادی خودکار سبزت دست های لاغری دارد
سر را به دیواری که اصلا نیست می کوبد این شعر معلوم است درد دیگری دارد
انگشت خونی را درآور تا حسابم کن دیوانگی ها را بچین و انتخابم کن
با غم شروعم کن که آخر می شوم با غم داغی تر از تزریقی و تزریق تر داغم!
از چی بترسم که تو از این جوهر خودکار آنقدر می ترسی که من به مرگ مشتاقم
هر کس غمی دارد که نصفی از شبش، نان است مشتی زدیم و جنس این دیوار، سیمان است
که هر کسی زنده ست توی قبر خوابیده که هر کسی زنده ست جایش کنج زندان است
از سرنوشت برگ های سبز می پرسی؟! امّید ِ چی داری رفیق من؟! زمستان است
از عشقبازی با کدامین زن چنین خیسم؟ باران نمی بارد عزیزم! تیرباران است!
سیگار روشن کن که مغزم تیر می خواهد کابوس های قابل ِ تغییر می خواهد
موهات را در من بپیچ و زیر و رویم کن دیوانه ام! دیوانگی زنجیر می خواهد!
ما آنچه باید داد را از ابتدا دادیم از هفت دولت پشت این دیوار آزادیم
هرچند گاوان قبیله خوب می نوشند حتی جدیداًتر کت و شلوار می پوشند!
هرچند در آخور همیشه بینشان بحث است هرچند می دانند که بسیار باهوشند!!
زیر مگس ها خواب های سبز می بینند [قصّاب ها اینجای قصّه، شیر می دوشند!]
رؤیایمان خوابیده و شب داخل تخت است هر کس که بیدار است می داند که بدبخت است
سر را به دیواری که اصلا نیست می کوبم فهمیدن ِ این دردهای لعنتی سخت است
فانوس در روزیم یا فریاد در آبیم بدجور بی تابیم چون بدجور بی تابیم
فرقی ندارد آخر قصّه در این کابوس با عشق می خوابند و ما با درد می خوابیم
شب های قرص و مشت و شعر و گریه و فریاد هر صبح، خواهی یا نخوا... همکار قصّابیم!
کابوس های لعنتی در تخت تک خوابه خوابم نخواهد برد، خواهد برد، خوا... تا... به...
از اعتراف ِ زندگی با سیلی ِ مخصوص! از اعتراف ِ عاشقی با شیشه نوشابه
شب های ِ شب های ِ... که شب های ِ شمردن تا... با قرص خوردن، قرص خوردن، قرص خوردن تا...
شب تا ابد شب بودم و ماهی نخواهد داشت بن بستم و به هیچ جا راهی نخواهد داشت
نوشابه ی مشکی به خون قرمزم می گفت: این داستان، پایان دلخواهی نخواهد داشت
با طعنه می گوییم: روز خوب نزدیک است! جایی که تاریک است در هر حال تاریک است
هر کس غمی دارد برای خود غمی دارد آقای دنیا! اخم های درهمی دارد
با مشت های له شده با مرگ می رقصم زندان ما دیوارهای محکمی دارد
من، اعتراف تازه ای در زیرسیگاری من، خون ِ روی کاغذ و خودکارها جاری
من، گاو سلاخی شده در آخرین میدان من، مردم ِ آماده ی جشن و عزاداری
پایان یک قصّه برای نسلی از تردید تزریق سم در هر رگ ِ خورشید ِ تکراری...
از : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﯾﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﮔﻮﺷﯽ ﭘﯿﺪﺍ ﮐﺮﺩﻡ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﺩﻓﺘﺮ ﺗﻠﻔﻨﺶ ﺯﻧﮓ ﺑﺰﻧﻢ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﺻﺎﺣﺒﺶ ﺑﮕﻪ ﺑﯿﺎﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻟﯿﺴﺖ ﺩﻓﺘﺮ ﺗﻠﻔﻨﺶ: ﺟﻨ.ﺪﻩ 30 ﺗﻮﻣﻨﯽ. ﺟﻨ.ﺪﻩ 50 ﺗﻮﻣﻨﯽ. ﻣﺮﯾﻢ ﺳﺎ.ﮎ. ﺯﻫﺮﻩ ﻟ.ﺐ. ﺍﻟﻬﻪ .سی.نهﻗﺸﻨﮓ. ﺯﺭﯼ ﻻﭘ.ﺎﯾﯽ. ﺍﻣﯿﺮ ﻣﮑﺎﻥ. ﺟﻨ.ﺪﻩ ﺧﻮﻧﻪ ﺭﺳﺎﻟﺖ. ﺳﺎﻗ.ﻲ 1. ﺳﺎﻗ.ﻲ 2. ﺳﺎﻗ.ﻲ 3. ﺟﻨ.ﺪﻩ ﮔﺮﻭﭖ. ﺍﺻﻐﺮ ﺩﻣﻪ ﺩﺳﺖ. ﺣﻤﯿﺪﻩ ﺍﺯ ﭘﺸﺖ.- ﻫﯿﭽﯽ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻢ ﺗﻮ ﺟﻮﺏ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﯿﺎﺩ ﺑﺨﻮﺍﺩ ﮔﻮﺷﯽ ﺭﻭ ﺑﮕﯿﺮﻩ ﻣﻨﻢ ﻣﯿﮑﻨﻪ(sm54)
کلاه قرمزی: پسرخاله جان این پیرزن همسایه رو دیدی چقدر بد اخلاقه؟! پسرخاله:بچه هاش نمیان بهش سر بزنن، کلاه قرمزی: آره دیگه،از بس بداخلاق بوده تنها شده، پسرخاله: شایدم از بس تنها بوده بد اخلاق شده
تو آمدی که بگویی: اگر... اگر می رفت...
تو آمدی و کسی داشت سمت در می رفت!
تو آمدی و چنان زل زدی به پوچی من
که داشت حوصله ی انتظار سر می رفت!!
تو آمدی و کسی گوشه ی غزل هی با ↓
ردیف و قافیه هایی عجیب ور می رفت
تو آمدی، کلماتی که مرد ساخته بود
شبیه صابون از دست شعر در می رفت
از اینکه آمده تا... بیشتر پشیمان بود
از اینکه آمده تا... هرچه بیشتر می رفت!
اشاره کرد خدا سمت پرتگاه... ولی ↓
به گوش من... و تو این حرف ها مگر می رفت!
■
تو آمدی که بگویی... به گریه افتادی!
و پشت پنجره انگار یک نفر می رفت
ﯾﻠﺪﺍیـے ﮐـہ ﮐﺴﯿﻮ ﻧﺪﺍﺷﺘہ ﺑﺎﺷـے ﺑﻮﺳـﺖ ﮐﻨـہ بگـہ: یلـدات ﻣﺒـارﮎ، ﯾﻠــدا نیـست کـہ ... ﻓﻘـﻂ ﻃـولانـــے ﺗﺮﯾـﻦ ﺷَـبِ تنهـــــاییتـہ بے تـو یلـدا برایم پُـر دَرد تـرین شَبِ دُنیـاست :( یہ دقیقـــــہ بیشتـر دلتنگ بـــــودنـم مبـارڪ...
گوشی احسان نباش صلوات (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیداری ِ تا صبح، روی بالشی خسته
با گریه خوابیدن کنار ساک دربسته
خوابیدن از برخاستن در خانه ای دیگر
برخاستن با هق هق دیوانه ای دیگر
بی خاطره، بی واژه، بی هر مشترک بودن
بیگانه ای در حسرت بیگانه ای دیگر
پرواز از ویرانه ی یک خانه ی دلگیر
ساکن شدن با بغض در ویرانه ای دیگر
برخاستن... خیس از عرق... رقصنده در آتش
با چرخ یک پنکه به دُور هیچ چی هایش!
لرزیدن از کابوس ِ فردا تا تبی دیگر
برخاستن در کشوری دیگر، شبی دیگر...
رؤیای فرضی ساختن در خانه ای فرضی
بیدار ماندن بی تو روی بالشی قرضی
از برنمی گردم به شک/ افتادن از بالا
دلتنگی ِ بدجورتر! حتی همین حالا!!
چرخیدن از چرخیدن از من دُور هی من که...
با رقص کاغذها میان گردش پنکه
با رقص در آغوش مشتی مست و دیوانه
شب خانه رفتن در کنار چند بیگانه
با مغز خالی، جیب خالی، سینه ای خالی...
در حسرت یک لحظه از هرجور خوشحالی
خوابیدن و برخاستن در شهر بی خنده
انسان بی امروز، در رؤیای آینده
سیگار نصفه در میان باد پاییزی
و تو که داری مثل سابق اشک می ریزی...(sm81)(sm50)
اولین کلمه ترکها بعد از بریدن هندوانه درشب یلدا ،،،،اغزوی سی.ک.ی.م ، قارپوز ساتان ،،،،،
تِر، تِر، تِر، تِر میزند به احساسِ حساسمنقل قول:
دست به کسی نده ؛ بی اندازه وسواسم (sm127)
عقاب عاشق خانه! بدون پر برگشت
غریب رفت، غریبانه تر پدر برگشت
رسید و دستش را، رو ی زنگ خانه گذاشت
طلوع کرد دوباره ستاره ای که نداشت!
دوید مادر و در چشم های او نِگریست
-«سلام... » بعد درآن بازوان خسته گریست
که تشنه است کویری که در تنش دارد
که هفت سال و دو ماه است که عطش دارد
«کدام سِحر، کدامین خزان اسیرت کرد
کدام برف به مویت نشست و پیرت کرد
که هفت سال غم انگیز بی صدا بودی
چقدر خواندمت امّا... بگو کجا بودی؟!
همینکه چشم گشودم به... مرد خانه نبود
رسید نامه ات امّا... نه! عاشقانه نبود
حدیث غمزه ی لیلا و مرگ مجنون بود
رسید نامه ات امّا وصیّت خون بود
نگاه کن پسرت را که شکل درد شده
ک هفت سال شکست ست تا که مرد شده!
که رفت شوکت خورشید و سایه ها ماندند
تو کوچ کردی و با ما کنایه ها ماندند
که هیچ حرف جدیدی به غیر غم نزدیم
فقط کنایه شنیدیم و -آه!- دم نزدیم
نمرده بودی و پر می زدند کرکس ها
به خواستگاری من آمدند ناکس ها!
شکنجه دیدی و اینجا از عافیت گفتند
نمرده بودی و صد بار تسلیت گفتند
تمام شهر گرفتار ترس و بیم شدند
تو زنده بودی و این بچّه ها یتیم شدند
هر آنکه ماند گرفتار واژه ی «خود » شد
تو رفتی از برِ ما و هر آنچه می شد، شد!!
به باد طعنه گرفتند کار مَردَم را
سکوت کردم و خوردم صدای دردم را
منی که مونس رنج دقایقت بودم
سکوت کردم و ماندم... که عاشقت بودم!! »
نگاه کردم و دیدم پدر سرش خم بود
نه! غم نداشت، پدر واقعاً خود غم بود!!
پدر شکستن ابری میان هق هق بود
پدر اگرچه غریبه، هنوز عاشق بود
مدام برایش کف می زدند و او گیتار به دست ترانه ها را اجرا می کرد. خیلی خوشحال بود بعد از مدت ها دوندگی به ارزویش رسیده بود. کنسرت در فضای باز و شرشر باران بر زیبایی ترانه ها اضافه می کرد. در این موقع صدای مادرش را شنید:
اب داره سرد می شه ،از حموم بیا بیرون(sm30)
(sm50)نقل قول:
باور كنيد من عادم دي.وثي نيستم فقط بعضي وقتا شيطون درونم بيش فعال ميشه
مثلن ديشب تولد عموم بود بعد به من گفتن قليون چاق كن منم رفتم قليون چاق كردم فقط وسط تنباكوش يه خورده گ.راس هم گذاشتم
خيلييي خوش گذشت همه فقط فاز خنده گرفته بودن عمومم با پنجاه سال سن واسمون رقص عربي كرد
:))))))))
اگه بفهمن چه بلايي سرشون اوردم دست جمعي كون.م ميذارن
خدايا اين شيطون درونم رو حفظ بفرما بلند بگيد آمين
اگر حدس زدید این چه حیوانی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آمیــــــــننقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورچه خوار؟!!! حدس میخواد خب؟ ماهی پیرانا (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محکومم از مرگ خودم، این مرگ عمدی! دیوانه ام، دیوانه ام، دیوانه ام، دی... وا نـ ِ نـ ِ نـ ِ ... گفتن این شعر یعنی یک مشت واژه مثل من بی هیچ معنی من هستم و دنیایی از تصویرهایی که می زند در مغز من: «بام...بام... جدایی...» من می توانستم شما باشم، نبودم از ابتدا در انتها باشم، نبودم من مستم امشب از خودم، از شعرهایم باید که در خود قی کنم، بالا بیایم با یک کت و شلوار مشکی، سوسک مرده!! و آدمی که کله اش را باد برده و یک اتوبوس پر از آدم که می رفت یک کاروان مملو از ماتم که می رفت تصویر و هی تصویر... زن قلبش گرفته ست این شعر در دستان من آتش گرفته ست می سوزم از عشقی که روی پیکرم ریخت آبی که آن زن بر سر خاکسترم ریخت «ودکا» نمی خوردم فقط گریه... به هم ریخت ناگاه مرد و سایه اش با هم درآمیخت پایم شکسته... و دلم... و واژه هایم بگذار تا قعر لجن پایین بیایم یک مشت کرم زنده در مغزم... نبودند! تو فرض کن، تو فرض کن... و کم نبودند! حتّی تو هم... ول کن! نمی خواهم بگویم حالا که با پایان قصّه روبرویم من سعی کردم مثل این مردم نباشم وقتی خدا می سوخت « من » هیزم نباشم حالا خدا مرده... و من مرده... و هرچه دنیای من خالی ست از دنیا، اگرچه ↓ تنهایی ام را شهر دارد می فشارد مردی که جز تنهایی اش چیزی ندارد هی آینه اصرار دارد که ببینم که زنده هستم که هنوز عاشق ترینم این آینه که نیست، یک عکس قشنگ است! من مرده ام... و پاسخ آ یینه سنگ است دارم به سمت هیچ بودن می گریزم دریایم و باید که در جویی بریزم دنیایتان دیگر برایم جا ندارد این روزهای شبزده فردا ندارد دیوانه تر از خویشم و دیوانه تر از شعری که امشب آمده بر روی کاغذ حتّی تو هم می ترسی از من نازنینم حتّی نمی خواهم تو را دیگر ببینم! در یک اتاق لعنتی باید بمیرم در زیر مردی خط خطی باید بمیرم هرچند شعر درد من پایان ندارد من مرده ام... و واژه هایم جان ندارد چیزی میان واژه ها پیدا نکردم باید که دنبال خودم اینجا بگردم با یک عصای کهنه در یک راه فرضی در زیر جسمی یخ زده تا تو بلرزی ↓ و من بیاندیشم چرا اینقدر سردم و در پی یک عاشق تازه بگردم... حالا کسی در قعر ذهنم جان گرفته ست دوران شعر و شاعری پایان گرفته ست امروز رنگ و بوی خون را دوست دارم ترکیب احساس و جنون را دوست دارم حالا فقط در فکر چیزی تازه هستم در فکر یک تردید بی اندازه هستم دیوانه باشم یا که نه، بهتر! بمیرم و زندگی را در خودم از سر بگیرم حالا فقط من یک کلاغ شوم هستم که تا ابد به زندگی محکوم هستم...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm74)
414نقل قول:
نوشته اصلی توسط cherry [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Request-URI Too LargeThe request URL is over the maximum size allowed!
(sm204)
ﺑﺎ ﻋﺮﺽ ﺳﻼﻡ ﺑﻪ ﻧﯿﻤﻪ ﮔﻢ ﺷﺪﻩ ﯼ ﺧﻮﺩﻡ، ﮐﺪﻭﻡ ﮔﻮﺭﯼ
ﻫﺴﺘﯽ ﻋﺰﯾﺰﻡ؟؟؟
.
.
ﻣﮕﻪ ﮐﺎﺩﻭ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﯼ؟
ﺳﺘﺎﺩ ﮔﻮﻝ ﺯﺩﻥ ﻧﯿﻤﻪ ﮔﻤﺸﺪﻩ، ﺑﻪ ﻣﻨﺎﺳﺒﺖ ﻧﺰﺩﯾﮏ
ﺷﺪﻥ ﻭﻟﻨﺘﺎﯾﻦ
(sm8)(sm8)
من تو رو قبلا نکردم !
کودک درونم
.
.
.
.
.
.
پورشه میخاد لامصب!!
خدا هیشکی رو شرمنده ی کودک درونش نکنه
بی جنبه [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش گفتم شما رو سر ما جا داری!! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ: ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﻡ ﺑﻌﺪ ۲ ﻣﺎﻩ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ
ﺑﺮﮔﺮﺩﻩ…
.
.
.
.
.
.
ﯾﻪ ﭘﺴﺮﻩ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﺩﺍﺩﻩ : ﻏﻠﻂ ﮐﺮﺩﻩ ﻣﺮﺗﯿﮑﻪ …
ﻣﮕﻪ ﺷﻬﺮ ﻫﺮﺗﻪ ﺩﻫﻦ ﻣﺎ ﺳﺮﻭﯾﺲ ﺷﺪ ﺍﯾﻨﻘﺪ ﻻﯾﮏ ﺯﺩﯾﻢ
ببین دختر خانم
اگه خوشگلی
اگه هیکلت عالیه
اگه لباست مارکه
اگه پولداری
اگه این شرایطو داری
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شمارتو بده دیگه نامررررررررررد!
تا یه فکری به حالت بکنم خوووو
کاندوم کشیدن روش؟ چقدر به فکر رفاه مشتری ـننقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقايون وقتي يه خانم بهشون ميگه سردمه به سه دسته تقسيم ميشن:
1- زرنگايي که بغلشون ميکنن ؛)
2- اونايي که ژاکتشونو ميدن :|
3- دسته سوم به دو دسته تقسيم ميشن :
احمقايي که ميگن : منم سردمه!!!
بيشعورايي که ميگن : هيچم سرد نيست!!!
عجب م..مه های داره این کیم باجی .........نوش جون کننده هاش
ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﺭﺍﻧﻨﺪﮔﯽ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﻣﻤﻠﮑﺖ
ﺭﻭ ﻫﺰﯾﻨﻪ ﻣﯿﮑﻨﻪ
ﺗﺎ ﺑﺘﻮﻧﻪ ﻣﺸﮑﻞ ﺗﺮﺍﻓﯿﮏ ﺭﻭ ﺣﻞ ﮐﻨﻪ؛
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺍﯾﻦ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﯾﻪ ﺳﺎﭘﻮﺭﺕ ۱۲ ﺗﻮﻣﺎﻧﯽ
ﻣﯿﭙﻮﺷﻦ
ﻭﺍﯼ ﻣﯿﺴﺘﻦ ﮔﻮﺷﻪ ﺧﯿﺎﺑﻮﻥ
ﮔﻨﺪ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﺑﻪ ﺑﻮﺩﺟﻪ ﯼ ﻣﻤﻠﮑﺖ…
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﭘﻮﻝ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻭﺍﺳﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﮔﺮﺩﻧﺒﻨﺪ
ﺑﺨﺮﻩ ، ...
.
.
.
.
ﮔ.ﻮﺯﯾﺪ !
.
.
.
ﺍﻧﺪﺍﺧﺖ ﮔﺮﺩﻥ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮﺵ
.
.
.
ﻧﺨﻨﺪ
ﻣﻄﻠﺐ ﺍﺣﺴﺎﺳﯽ ﺑﻮﺩ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
:|
تف به هرچی ادمه زبون نفهمه (sm178)
باز سرعت افت کرده یه نقل قول گرفتن ادمو از زندگیم پشیمون میکنه....
عزیزُم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال گوشیدنش هستم (sm172)