بروبکس بیاین اینجا من نمیتونم تلگرام بیام
نمایش نسخه قابل چاپ
بروبکس بیاین اینجا من نمیتونم تلگرام بیام
داداش عزیز همیشه به سیر و سفر
این بود زندگی ...
منو تو چه بی کسیم که تکیمون به باده....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش من پدرم در اومده چی میگی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبب گر بسوزد مسبب تو هستی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راننده ساورو رد کرد مجبور شدم با کامیون برگردم(sm2)
چه بد ... (sm128) ... ولی اینم به خاطرات میپیوندهنقل قول:
راننده بامرامی بود...از شلفچگان تا ساوه منو آورد هیچی پول نگرفت
در این عصر با موجوداتی بنام رپرهای دیس لاو مواجه ایم که قابل هضم برام نیستن (sm88)
دمش گرمنقل قول:
خوبیش اینه گیر اهالی ساوه نیافتادینقل قول:
اصولا به ساوه ای ها میگن مردمان هفت دولت ...
پس باید هنگام تعامل با این افراد احتیاط کرد (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر باید تلاش کنی که اصلا باهاشون طرف نشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حقیقت زیاد با مردم ساوه برخورد نداشتم اما توصیه شما رو فراموش نمیکنمنقل قول:
هی جوانی هی زاهدان هی ایران شهر (sm50)
اصولا سمت اراک که میای کلا سمت شازندی ها و ساوه ای ها نباید رفتنقل قول:
دومین بارمه میام ساوه زیاد با آدماش برخورد نداشتمنقل قول:
(sm50)
- (sm50)
اخ اخ یه بار تو بیمارستان گیر یه دختر ساوه ای افتاده بودم (sm81)
کی از همه نسخ تره؟
علیرضا علیرضا (sm70)
(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه نفر نوشته بود جهان سوم جایی است که خیابوناش بوی تو رو نمیدن. انگار کشورهای توسعه یافته فقط بوی اونو میدن.
(sm59)
ديگه نخ جواب نميده، من يه طناب سيگار ميخوام
(sm50)
اینگونه بی تو ببین چنگ بر آسمان می زنم بی محبا(sm50)
بعد ازمن بشین ب حافظ گریه کن(sm81)
شکار لحاظه ها
شانسی شد رفتم به یوزر امیر موضوعات آغاز شده اش را ببینم دیدم امتیازش رند بود شات گرفتم (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام بده کا ! (sm50)
ساسان به قولِ نامجو : صدایِ سگان بلند شد (sm3)
(sm2)
واق واق سگ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm98)
(sm50)
(sm27)
Gn