پرز نره تو کار پیرلو صلوات (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
پرز نره تو کار پیرلو صلوات (sm2)
تایییدات فراواننقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو سایت حامد فلاح کامنتا اکثرا میگن پیرلو بخریم
- (sm2)
قابل توجه وحید که میگه نمیتونه هافبک مرکزی بازی کنه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۴ تا آدم درست حسابی (مثل من (sm120)) که یه زمانی هر از گاهی تو سایتش نظر میذاشتیم هم کلا برده توی بلک لیست٬ نتیجه ش میشه همین دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نگفتم نمیتونه بازی کنه عنتر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخریمیش حداقل به ارزوش برسه (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنان قابل توجه وحید (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتی اطفال ریختن اونجا 1 هفته فرومش بودم از بس بهم گفتن بی ادب توهین نکن و ... زدم اومدم بیرون (sm3)نقل قول: