هک شدی 5 دلار بریز به حسابم تا وا شه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هک شدی 5 دلار بریز به حسابم تا وا شه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه خب مهمه همش ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دیوثی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب شبه هنره(sm2)
حالا من چه جوری بت شماره بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بیا تل
اشترم دیوث پاک نکن البوم کاور بود(sm2)
همیجا بده خطر بچه خوبیه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کردم خالی کردم بفرس ..
به من بده من بهش میدم.یا همینجا بذار(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیگه چه میگی باونقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرستادم (sm50)نقل قول:
هادی فدات شم بیا (sm50)
تو بهش میدی اول بهش بده بعد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابله بی جنبه خب کاور گذاشتی منم کاور گذاشتم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت الان شیلتر میشه(sm59)نقل قول:
نه تو اول بده به من بعد من از سینجول میگیرم(sm2)نقل قول:
دی وی دی ندارم دیگه همونا بود که گفتم ...هایده و گوگوشم که نمیخواینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sina Rahnama [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه چیزی ندارم
من تو کار دادن نیستم تو کار گرفتنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم همین دیوثه که میره هی ادرس جدید رو لو میده میان میبندن.قیافش عینه این انتناست(sm2)نقل قول:
تو خوراکت دادنه عینه رسول(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع فساد اين رضا ارين ديوثه با اون اخباراي كذبش(sm2)
دیوث تو چرا شب روز یه چیز منو میکنی تو دهنت و ک.ونت نمیتونی مثل بچه ادم ساکت بشینی باید حتما یه چیزی توی تو فرو بره(sm2)نقل قول:
پست حذف شد(sm2)
یکی یه سایت مسائل دینی معرفی کنه لازمه(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينو ميدم تو فقط يه ١ ماه اينورا پيدات نشه(sm2)
برو گمشو شرت كم(sm2)
(sm50)
واوووووووووووووو جوووووووووووووووون اومدش ..
چقدر چت سکشعر(sm50)
اقا من الان دارم استیج رو میبینم... این سلماز چرا رفت؟ (sm77) افشاگری هم کرده عایا؟
(sm181)
علی پیامی» به عنوان یکی از آهنگسازان آلبوم «۱۹۸۹» از «تیلور سوئیفت» که جایزه «گرمی» را برای بهترین آلبوم سال از آن خود کرد.
علی پیامی همچنین به عنوان آهنگساز در سه عنوان دیگر نیز نامزد جایزه گرمی امسال شده بود.
علی پهلوان هم هویج طلا رو از دستان محمد مجرلو دریافت کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
گفتم شاید به عـُـنفش تجاوز کردن دردش اومده (sm59)نقل قول:
آلبوم دا از رحیم عدنانی تو آمازون هستنقل قول:
اون حمایتی که بایدُ از ممتورم نگرفتم؟!!!
اولا چی؟ ممتور؟ درست شنیدم؟!
پس قضیه برعکس حدس پیشینمِ (sm120)
یادم نیست اگه میتونی آلبوم خلوتیان رو بزار اگه نمیشه هم باز دمت گرم(sm176)
منتور (mentor) = مربی , لیدرنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از کجا میتونم سریال شهرزاد رو دانلود کنم ؟ کسی لینک داره ؟؟