من زیاد از خواب خوش خوشم نیومد ولی وقتی که بد میشم قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من زیاد از خواب خوش خوشم نیومد ولی وقتی که بد میشم قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میشه کامل بزار نتونستم پیدا کنم بقیه آلبوم هاشو
سلام دوست عزیز منم نتونستم پیدا کنم البومای دیگرونقل قول:
نوشته اصلی توسط Elenaz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ بی هوا یزدانی
و اهنگ قمار باز عمو محسن
(sm88)(sm88)(sm88)(sm88)(sm50)(sm50)(sm50)(sm50)
سلام عزیز وقت بخیر
بی زحمت لینک هارو اصلاح کنید
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نمیکنم وقت بکنه اصلاح کنه پارسانقل قول:
نوشته اصلی توسط ha3an [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید از سایتای دیگه دان کنی یا پکیج کاملشو بخری
از کجا بخرم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا کدوم البوماشو میخوای بگیری بقیه که تو موزیک باران هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط ha3an [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان عنوان تاپیک چیه ؟ (sm54)
آهنگسااااز یکی دیگه ، تنظیم کننده یکی دیگه ، اصن آهنگ مال یکی دیگه (sm25)
چ عنوان تاپیکی ه ؟ (sm178)(sm54)(sm81)(sm81)