(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm27)
(sm50)
ینی چی این شکلک ؟ ینی میخوای بخوابی ؟ ساعت 5 صبح خوب معلومه (sm120) یاد یه بنده خدایی افتادم از جمعیت نسوان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها 720 یا 1080 ماه پیشونی رو کسی نداره ؟
30 صفحه مزخرف (sm3)
نداره تو قسمت نوزده میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگوار ی نرم افزار معرفی میکنی که بخش های از ی فیلم رو کات کرد؟ (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماه پیشونی خیلی خوبه (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشات از صد تا غزل بهتر شد (sm50)
(sm10)ممنون میلادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دلم شکوه رو آغاز میکنه
دیگه اشکم واسه من ناز میکنه ... (sm50)
امیرعلی بهادری سرآلبومیش خیلی خوبه (sm50)
آرون حسینی (sm50)
بله درد هست ! مگه میشه مشکلات وجود نداشته باشه ؟! مشکلات مالی خانوادگی عشقی مشقی و ... همیشه بوده هست خواهد بود ولی آدم نباید ناامید بشه و غم و غصه بخوره . با غم و غصه مشکلی حل نمیشه . حالا من از این پُست نهایت استفاده را میبرم و میگم واقعاً بده یه جوون اینقد ناامید باشه و دائم تو غم و غصه باشه . خب من نمیخوام نصیحت کنم ولی حرف منو به عنوان یه بزرگتر ( از لحاظ سنی ) گوش کنین . واقعاً لجم میگیره کسی رو ناامید میبینم . قصد دخالت ندارم ولی بارها گفتم هر کی رو میبینم اینطوریه همین حرفا رو بهش میزنم .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا منم مشکل کم نداشتم تو زندگی الانم دارم ولی هیچوقت ناامید نمیشم . هیچ مشکلی نیست که حل نشه . حتی تو بدترین شرایطم که باشی بازم امید هست . از قدیم گفتن از این ستون به اون ستون فرجه ! متاسفانه شرایط جامعه طوری شده که بیشتر جوونا اینطوری حرف میزنن ...
زیاد حرف زدم ببخشید ولی چند وقت بود میخواستم بیانیه بدم الان فرصتش پیش اومد
قوی باشین قویییییییییییی مرد باشین مردددددددد
آرون چرا فقط 2 کار زده براشنقل قول:
نوشته اصلی توسط mra_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این x چیه دیگه
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا آلبوم امیرعلی بهادری رو بگیر عشقت توش تنظیم زده (sm135)
آلبومش خوب و قابل تحمل تشریف داره (sm50)
اشترم چونی خیلی بی شعوری(sm2)
x فکر کنم زانیار باشه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنده به عنوان ابرازه ناراحتیم،پارتی میکس 2 را نمیسازم(sm2)نقل قول:
اشترم دیوث ترک 1 و 5 تو زیپ 320 ارور خراب بودن میده
اوه اوه اوه.مادره ارونو........
عجب چیزیه ترک2
دیوث همش تقصیر تو بود بنم کرد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تصمیم گرفتم از این به بعد فقط در مورد مسائل دینی و تقوا حرف میزنم و با این نوجوانان مفسد دیگه حرف نمیزنم(sm132)
میم ، نون ، ت ، واو ... (sm50)
(sm2)
نشد.من دانلودم مورد نداره تا حالا همچین مشکلی نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر مشکل از توئه با منم بحث نکن(sm2)(sm2)نقل قول:
امیر نشد بزنی آلبوم حسین معانی رو ؟
یک دنیا ممنونم (sm176)نقل قول:
من اینو قبل از تیتراژ ماه عسل هم میشناختم و دانلود میکردم موزیکاشو.بچه با کیفیت خونیه
تنظیم آرون خوبه جدا مخصوصا تو ترک باورت نمیشه ... (sm1)
جاکش منکه جوابامو اشترم دید چی میگفتم.تو بودی که دری وری میبافتی همش.جونه عمت دیگه بیخیاله ما شو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره زانیارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخاطره ممنوع الکاری؟نقل قول:
احتمالا ، بالای صد درصدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدونم این دیوث که حرفه ای به نظر میرسه چرا کاوره مستطیلی میزنن که ادم مجبور بشه واسه البوم ارت بالای سرشو بزنه
اقلا پکه مستطیلی چاپ میکنید کاوره مربعی هم تو نت پخش کنید