کی فکرشو میکرد یه سر نیمه نهایی پرتغال و ولز باشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کی فکرشو میکرد یه سر نیمه نهایی پرتغال و ولز باشه (sm120)
آخه قرار بود دیگه بهش گل ندم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کو اشک و لبخندت کو چایی و قندت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایناهاش (sm74)(sm59) (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چایی و قند بیار تنبل(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
29 تا چایی (sm2)نقل قول:
چشمامو سرزنش نکن، از پسشون بر نمیام (sm74)
باشه (sm87)نقل قول:
(sm120) ممنون (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلیقه ی من جوریه که کلا فقط خودم از آهنگایی که گوش میدم خوشم میاد و اکثر بقیه دوستان خوششون نمیاد ، ولی از نظر من اینا تو این دو سال خوب تشریف دارن :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Revenantt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Batushka - Litourgiya
Ciempiés - Nostalgia
Tau Cross - Tau Cross
Yngwie J. Malmsteen - World on Fire
Slipknot - 5.The.Gray.Chapter
باز @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ایشون بهتر میتونه کمکت کنه