(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
رفتیم واسه قهرمانی(sm118)
جمعه از لحجه ی دریا خیس خیس
میگی قصه دو ماهی بنویس (sm74)ِ
محمد امین.. میثم ابراهیمی همونیه که تیراژ خونه فیروزه ای کانال 3 رو خوند.
صداش خوبه.... حالا از کاراش خوشت بیاد یا نه... باید گوش بدی
احسان برو خونه(sm2)
لطفا یکی این رضا اریان رو از پریز بکشه(sm81) یعنی نموده... هر وقت من میرم تاپیک کامینگ سون، میبینم این همون کاور اریان رو زده.. میگه به زودی(sm120)
کی 20 میشه ما از این حرکات راحت بشیم(sm2)
اینو من دو ساعت قبل گفتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم خونه ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشیدی از برق؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشپزخونه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیو کشیدم از برق ؟(sm120)نقل قول:
خانومم داره تو آشپزخونه ، غذا درست میکنه ، مهمان داریم ، پدران و مادران رو با هم دعوت کردیم برای جلوگیری از هر گونه اختلاف (sm120)
منم پای نت (sm120)