گفتم که بالای سرشو زدن.رو کاور مستطیلی مو هم داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم که بالای سرشو زدن.رو کاور مستطیلی مو هم داره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من دارم میگم بجز چند خواننده محدود بقیه به استاندارده کاور توجهی نمیکنن
میلاد ففر نزد تله بریم دهنه یارو رو سرویس کنیم(sm2)
نزد - هیچی ندار اصلا تو تل امروز چیزی نذاشته - سگ تو روح اون کسی که من با این همه عظمت بهش پیام دادم و اونم خوند و جواب نداد - متاسفم واسه خودم (sm172)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرتگاه ... (sm50)
عمه خاله داری؟ جون چندساله هستن؟ میشه باهاشون شنا کرد؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ببین من نمیخوام جوابه اینو بدم ول کن نیست(sm142)
تبریک میگم به موکلم که با این موجود نکبت صحبتی نداره (sm120)
مرسی مرسی (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
البومه خوبی بود ولی ققط با 2 حال کردم 2 تاشم که تکراری بود در کل نمیرزید الان دانلود کردم باید نصفه شب دانلود میکردم
من و تو به این خوبی اونوقت برمیگردن میگن که ما زوج انحراف تو انجمن تشریف داریم
128 هم از سرش زیاد بود حالا درسته خوب بود ولی دیگه نه در حد 320نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولشون کن درک ندارن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یا دانلود نمیکنم یا 320نقل قول:
دیوث تو هم اینترنتت اینطوری گرون بود اصن دانلود نمیکردینقل قول:
2 رو رفتم تو ماشین گذاشتم لامصب بیسش خیلی فضاییه.
نقل قول:
من بیشتره 100 میدم+تو بیزینس میکنی با اینترنتت ولی من 1 ریالم درنمیارم ازشنقل قول:
اینقدرم کندذهن نباش چه ربطی به دونستن و ندونستن داره(sm2)
200% پوله اینترنتت هم دربیاری یعنی سود(sm2)نقل قول:
چرا کاناله تله رو عوض کردی
عجب شَل مغزیه اون(sm2)(sm2)
گوشیو فروخته سیم کارتو که نفروخته.
تازه همون سیم کارت هم میشه شماره رو توی تلگرام تعویض کرد
بنرت خیلی تخمی شده و بوده میخوای یکی؟
اگه بلیت کنسرته مفتی میتونه جور کنه بگو یه دیداری داشته باشیم با هم(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
خدایش رحمت کند،یه عقلی هم به سعید بده(sm2)نقل قول:
new banner coming soon.....
عشق پست مدرن * میلاد عدل (sm181)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا من آلبوم " برای اولین بار " رو ندارم . ولی هفته ی دیگه که رفتم فروش گاه سی دی می پرسم اگه داشت می گیرم , برات آپلود می کنم ! (sm19)
رقص پیانو جادوی سنتور گیتار برقی ... (sm181)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
(sm77) داوود تونی کا (sm54) مو تو رو در حد dj starkey تصور میکردم ، حالا شدی دیجی فسنقری (sm2)ترو خدا عکس نزارین (sm2) بزارین همون چیزی تو ذهنمون هست باقی بمونه (sm2)
داوود مونی کا میستک در کردوم کا (sm10) سی مو سی توو کا (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترين هديه روز تولدم همراه اَندى و خواهر مايكل جكسون (لاتويا جكسون )
سطح توقع و خواسته ی خواننده این مملکت رو ببین (sm2)
همین یارو زنجانی چند بار از دست احمقی نجات لوح تقدیر گرفته اونو نمیزاره . بیشترین اختلاس رو زمان احمقی نجات کردهنقل قول:
نکنه ملودی تنظیم چیزی زده واسه استاد اندی (sm120) بالاخره این فیت منتشر نشد (sm172)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه قرار همکاری داشتن ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديوث عمتو مسخره كن ٥ دقيقه بود از خواب بلند شدم ديدم نوره جالبي داخله اتاق ميتابه گفتم بذار يه عكسه كنتراست خفن بگيرم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عشق تاج داران در چرخ او چو باران
آنجا قبا چه باشد ای خوش کمر برقصا ... (sm181)
تا دوری از خونه این خونه ویرونه
حال منم پریشونه ... (sm1)