دمت گرم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دمت گرم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مایکل جردن بزرگ امروز 52 ساله شد (sm184)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایست ادرس فرومو واسه شما هم بلاک کرده؟؟ :
نه
چونه لقه ميلاد
مديربرنامه تورو نميگما.رفيقه ففري رو ميگم(sm2)
... تو اول و آخرش مرتیکه بی شعور حداقل جواب نداد یه کلام بگه نمیشه
اينستاش فرزادفرزين١ هست.همينو بزن تلگرام ببين چه گولاخي ايديو زده به اسم خودش.يه جوجه فنچ كه هيچ كلمه اي واسه قيافش پيدا نميكنم(sm2)
به والله که جانانم تویی تو
به سلطان عرب آی جان تویی تو ... (sm181)
چند ماهه منتظر شاهکار استاد اندی و جکسون هستیم (sm120) موهامون سفید نشد ولی نیومد (sm172)(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکسی که من میبینم اگه نور پروژکتور ورزشگاه آزادی هم بود همین میشد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داوود مونی کا شوخی کردم (sm10)
حيف هرعكسي كه بذارم اينجا اشترم ازش عليه من استفاده ميكنه وگرنه نشونت ميدادم.همينطوريشم ديوث تمامه عكساي تلگراممو سيو كرده فكر كنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی آی دی تلگرامتو بده
یعنی این وضع زندگیه؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ جدید و بسیار زیبای مسثم ابراهیمی به نام خواهش ...(sm2)
از کار کلاسیک یهو زد تو رپ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پخنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه حتما شب بهت میگم ..
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک عالم بر سرت این کانورت چه ربطی به برش داره ..
(sm2) صدف جون بهترین نبود به کارگردانای خودمون همی ور بدی تا بری اونور برا یکی دیگه لخت شی ..
جالبه میگه کارگردانا بهم پیشنهاد میدادن فلان ..
خو به قول مصاحبه بی بی سی با مجری خب اندام سکـسیه گناه دارن ملت چه کنن ..
دیوس الان از سولاخ مولاخش عکس میزاره بعد میره میگه به من پیشنهاد بی شرمانه میدادن ..
ربط داره من خودم با این کار میکنم خیلی هم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره واسه منم بلاک کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام برم سرباز معلمی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مدت درگیر عروسی داداشم بودیم سیت اومدن از سرم پرید وگرنه هستیم خدمتتون (sm19)
ببخشید دیشب خوابم برد (sm25)
the Room بلوری امروز اومد بزنیم ببینیم چجوریه این همه تعریف می کنن (sm120)
در خراباتي که اين گويد که فاسق شو بشو
وندران مجلس که آن گويد مسلماني مکن ... (sm50)
کدوم سرویس چیزشکن بهتره؟
به یاد لعل لب و چشم مست میگونت
ز جام غم می لعلی که میخورم خون است ... (sm50)
پارتی میکس 2 به زودی با تم بیس......
البته اسمشو پارتی نذارم بهتره موزیکاش درام بیسه
من نشنیده راضیم ک..ن لق جفت رسولا مخصوصا سیاه وسفیدِ(sm128)
(sm2)(sm2)
(sm2)
چند ساعته سایتو زد بلاک کرد من غیرفعالش کردم(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر این کابر بی ادب مفسد با عکس یزدانی و اسم میلاد الان بهم فحش داد بزن بنش کن من به عنوان یه کاربر باادب و تابع اصول اخلاقی ازت این خواسته دارم(sm128)
میدم اصولی اخلاقی رو تو پستو میدم فروکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم بنرو دیدی
*.*نقل قول:
اینو بزن تو اون لیسته که اسم سایتارو میزنی کلا باز میشه هر چی بخوای