امیدوارم ویدئوش خوب باشه هرچند آهنگ بغیر از صدای شادمهر چیزی خاصی نداشت! کی میخواد بیدار بشه شادمهر !؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم ویدئوش خوب باشه هرچند آهنگ بغیر از صدای شادمهر چیزی خاصی نداشت! کی میخواد بیدار بشه شادمهر !؟
اتفاقا بر عکس، ویدیو تقدیر باعث شد اهنگ تقدیر بشه تقدیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من پنجاه در صد فراگیر شدن تقدیر مربوط به ویدیوش بود
شادمهر اهنگ تاپ زیاد داره که متاسفانه ویدئو نشدند و اینجور که لایق اون اهنگ ها بودند شنیده نشدند، ( منظور عموم هست نه هوادارای شادمهر )
با شما موافقمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم منظورم این بود
ولی فکر میکنم مکمل هم بودن هم اهنگ و هم ویدیو هردو خوب بودن
تمام تو سهم منه
به کم قانعم نکن (sm50) (sm101)
باید هر دو مکمل همدیگه باشن مطمئن باش ویدیوی تقدیر اگه آهنگ کوه رو روش بذاری هیچ حسی بهت دست نمیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همینم انتخاب رو مثال زدم چون اون موزیک شاهکار باید یه ویدیوی شاهکار هم داشته باشه
در مجموع اگه بخوایم حساب کنیم شادمهر در حال حاضر فقط به خواننده تبدیل شده، چیزی که هیچ کدوم از ماها دوست نداریم
نمیدونم باید تا کی امیدوار باشم ولی یک چیزی برام روشن شده، اینکه دلمو بی خودی صابون نمی زنم واسه ملودی ها و تنظیم های نابش... چون میدونم شاید برام آرزو شه، واسه همین خودمو با اهنگ های قدیمیش سرگرم کردم
اینجور شاید برام قابل هضم تر باشه.
منم مثل همه شما امیدوارم یه روزی شادمهر به دوران خودش برگرده ولو اینکه یک بار قبلا این کار رو کرده بود ....
شادمهر آهنگ میسازه تنظیمم میکنه همین حالا چند تا کار ساخته اما طلسم شده انتشار اونها و معلوم نیس کی این طلسم شکسته بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی میخوای بگی کسایی هستن که اجازه نمیدن این کارا منتشر بشن یا خودش نخواسته پخش بشننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم این طلسم تا عید شکسته بشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد کار جدید بهروز رو دوس دارم(sm19) حیف تایمش کمه :/
یه امضای خاصی داره تنظیماش