دیوث من ریدم؟ زاییدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث من ریدم؟ زاییدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بساطی شده ها همچنان که بلاکه |:نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
چی خوب هم فاله هم تماشا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به مبارکا باشه خوشبخت شن ایشالا(sm10)(sm111)عروسی خودت دعوتمون کن کادو هم میاریم (sm70)
قربونت چه حرفیه فک کردم رفتی به ادامه استیج (sm120)
فری یا پولی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاکر داش فرهاد بزرگوار (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) ممنون امین جان،خوبی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باورت نمیشه ، نمیشه، اینقد خوبی که ، خوبی که ، هیچ حرف نمیشه زد ... (sm118)
ممنون سلامت باشی خودت چطوری؟؟ (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا جلیل عزیز هستی یکم راجع به فایلی که برات فرستادم بحث کنیم؟
شکل خنده هات شدم ، میخندم ... (sm172)
دیوث چرا رو بنره ساده و حرفه ای انگ میذاری @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی میتونی یه عکس بدم بت فتوشاپ بزنی اینجوری مث خودت رنگی کنی بفرستی برامنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان نه بعدا چرا چون کار میبرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بعدا وقت کردی بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البوم امیر علی هنوز منتشر نشده
(sm111)خوبم خدمتم شنبه تموم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما چ میکنی؟ امین امیر طهماسبی رو میشناسی؟ مترجم زیرنویس فیلما دهن سرویس سلیقه خوبی داره
به به به سلامتی (sm10)نقل قول:
اهوم اسمن میشناسم! جزو مترجمای خوبه
(sm10)ممنوننقل قول:
فقطم فیلم های جدید رو ترجمه میکنه حیف کاش قدیمی ها هم ترجمه میکرد، کاراش خوبه
راسی این با این کتاب برخورد داشتی: سینما و اسطوره (کشف ساختار اسطوره ای در50 فیلم ..... )
black mass فیلم خوبی بود (پیمانه رو پر میکرد)
اهوم فیلمای جدیدم کلن زیاد ترجمه میشه کاش این طور افراد یکم رو قدیمی ترا تمرکز کنن که گاهن یا واسش نیست یا یکی اونم نه چندان صحیح!نقل قول:
با این کتاب متاسفانه نه! جزو مراجع دست اول نیست ولی فکر کنم به خاطر رویکرد تاریخ سینماش خوندنش خالی از لطف نباشه
اره حیف شدنقل قول:
کتاب در این سادگی خیلی جذابه و کاربردیه، من تا حالا با کتاب های سینمایی برخورد نداشتم، برای شروع کتاب خوبی هست
خیلی خوبهنقل قول:
اینو تموم کردی دوست داشتی بگو چند تایی بهت معرفی کنم
(sm19)نقل قول:
اگه زحمتی نیست معرفی کن ممنون
(sm50)
خواهش چه زحمتينقل قول:
سري بعدي ديدمت حتمن (sm10)
ميلاد شنيدي
رور به رومو لمس دستاتو (sm88)(sm2)
ترك اوله ميكسه
(sm224)
این میکسی که این سری تو فکرشم ناموسا حیفه تو اینترنت کامل پخش نشه(sm81)
Yesنقل قول:
آها نود 32 ؟ نه نمیزنه !نقل قول:
*.* اینو زدم کلا غیر فعال شده
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)
میکس جدید حرف نداره به محض انتشار گیشه هارو فتح میکنیم
کم کم دارم محو میشم توی فیلم های مستحجن . . . (sm50)
امین عصری گفت ... الان ناد برا من بارانو بسته ...
اره میگن خیلی خوبه... ما که شانس نداشتیم معافی بگیریم دست کم یه جا مثل ادم خدمت کنیم (sm120)نقل قول:
سلامت باشی ممنون (sm10) حتما... شما خودت کادویی (sm19) چی از این بهتر که بیای وسط دورم برقصید؟ (sm2)
نه... الان برم ببینم تا باز خوابم ببره (sm120)
پولی... اینی که تا حالا میگرفتم کند شده این ماه باهاش مدارا کردم سروراش بهبود ندادنقل قول:
به نظر من کارش درجه یکِنقل قول:
بعدش ارین drama
بعد از اون محمد مووی ناین