به من چه.. صابر گفت اتی دختر نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
به من چه.. صابر گفت اتی دختر نیست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بهت نگفت تو شوخیات از من سو استفاده نکنی(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی عاشق اون چفت دهنتم ، باوو دو کیلو خیارم بخوای بفروشی دو تا داد باید بزنی تا بفروشی ، همینطوری منو با جعبه فروختی رفت؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم شوخی کردم عزیزم (sm201)
خودش خوند دیگه(sm2)نقل قول:
تو جنست طلاست.. طلافروش که داد نمیزنه.. خودشون میان دنبالت(sm120)
فدا بشم ، کیس کیس اصن با جنبه دخترمون (sm127)نقل قول:
تایید(sm120)نقل قول:
شب که می رسد از کناره ها
گریه می کنم با ستاره ها
وای اگر شبی ز آستین جان
بَر نیاورم دست چاره هاهم چو خامُشان ، بسته ام زبان
حرف من بخوان ، از اشاره ها
قصه ی مرا ، بشنوی تو هم
بشنوند اگر ، سنگ خاره هاما ز اصل و اسب ، اوفتاده ایم
ما پیاده ایم ، ای سواره ها !ای لهیب غم ! آتشم مزن
خرمنم مسوز ، از شراره ها
دور بسته را ، فصل خسته را
دوره می کنم ، با دوباره ها
هوووووووی ، تو کیس نکنااااا ، من کیس میکنم تو فقط سرتو به نشانه تایید بالا پایین کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدایِ تک تکتون (sm201)(sm201)(sm201)