اگه پیگیر هستی.. گوش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه پیگیر هستی.. گوش بدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازیکن ؟(sm120) آیدین پپه بهش میگفتن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا هم رفته مدرک مربیگری گرفته واسه من خلوک (sm120)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو با این یارو کیه.. ریشش بلنده.. شبیه داعشیاست... با این بازی کن(sm2)
اشترم این عرشیا تا کی اویزونه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگی هنرمند به هنرشه
نه به اسم و یا لقبی که من یا شما واسشون انتخاب میکنیم
ولی علی پهلوان فاجعه وار ضعیفه
جیمز هاردن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عالیه (sm1)
یکی از بهترین پُست 1 که تا الان دیدم ولی من از استیفن کُری بیشتر خوشم میاد
به خودم میگفتن اسی استکتون (sm2)
شکیل اونیل بیشتر بهت میومدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98) اون پُست 5 بازی میکرد ، بهترین سنتر تاریخنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من زیاد پیگیر نیستم(sm120)نقل قول:
کری هم تازه اولین بار شنیدم(sm120)
ولی چند سال پیش اسپانیا ی گارد راس جوون داشت... 17/18 سالش بود خیلی خوب بود.. 3.4 سال پیش بود فکر کنم... هیچ گهی شد یا نه؟(sm120)