گزینه های پیشنهادیتونو برای نیمکت بنز بگین (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
گزینه های پیشنهادیتونو برای نیمکت بنز بگین (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدی! خودتو به ندیدن زدی(sm2)
گیریم روزنامه باشگاهتون دروغ میگه روزنامه گاتزتا هم دروغ میگه؟(sm2)
کلا هرچی به ضررتون باشه، دروغه(sm2)
گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه پیف پیف(sm2)
بنز خودش نره نیمکت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اصلا نگفتم دوس نداشتم بیاد رئالنقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم پیشنهادی نداده رئال(sm59)
خو اونی که بنز قراره بره نیمکتشو بوگو (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
16 خرداد 93 روزنامه ایتالیایی گاتزتا دلااسپورت از پیشنهاد 90 میلیون یورویی رئال خبر داد(sm59)
میگن رادامل(درست گفتم؟(sm120))نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موراتا که موندنیه همون موراتانقل قول:
کریم انصاری فرد(sm120)نقل قول:
اگر رئال می خواستش لیورپول به این راحتی نمیفروختش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]