(sm2) کتک میخوردم بهتر از این بود این بهم ابراز علاقه کنه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) کتک میخوردم بهتر از این بود این بهم ابراز علاقه کنه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد سخته با گوشی فروم اومدن (sm172) یه پست نیم ساعت طول میکشد!(sm27)
چو شو گیروم خیالش رو در آغوش
سحر از بسترم بوی گل آیو (sm50)
سرعت بس ناجوانمردانه ...ـیست! با لپتاپم همینقدر طول میکشه (sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دَدی پرستارا بیدارم میکنن (sm9)
فدات دَدیِ خودم (sm174)
نقل قول:
خاکِ عالم (sm25)
وای... پیش دانشگاهی یه دبیر ادبیات جدید اومد واسمون یه پیرمرد مهربون خیـــــــــلیم آدم باحالی بودم... آخرای سال همینُ با دستخط خودش توی کتابم نوشت یادگاری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نسیمی کز بُن آن کاکل آیو
مرا خوشتر ز بوی عنبر آیو
چو شو گیرُم خیالش را در آغوش
سحر از بسترُم بوی گل آیو
من از این معلما نداشتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون یه نون به نرخ روز خور جا-کش بودن
(sm172) سرعت من خوبه ولی سخته پست دادن تو فروم با مرورگر جملات هی عقب جلو میشننقل قول:
باید انجمن رو تپتاک راه بیفته بشه راحت فعالیت کرد.
مگه هنوز بیمارستانی؟ (sm74) واسه چی بیدارت میکنن خب؟ (sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی گوگولی مگولیِ ددی (sm120)
از سحر عطر تو پیچیده به شهر
باز دیشب چه کسی خواب تورا دیده به شهر ... (sm81)