عاره یادم نمیاد کدوم یکیش بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عاره یادم نمیاد کدوم یکیش بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما یه امسال 4 ماه ویکتور والدز و پیکه مصدوم بود به جاش دو تا اسکول گذاشتید ریدید اونوقت چه انتظاری داری از مرته ساخر ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا لپ تابم کیبوردش فارسی هم نداره همه جاهاشو حفظ شدم (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ghavam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 تا اسکولو قبول دارم ولی یه اسکول دیگه هم اول فصل گزاشتیم مربی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جور میگه با امثال گیگز انگار بازیکن درجه 3 بوده (sm2)
عزیز من منچستر تیمش رسما ماییده از نظر بازیکن این چند سال اخیر یه خرید خوبم نداشتن واسه اینده همش نتیچه گیری بوده
6 تاخوردن شرف داره به دفاع اتوبوسی بعدش یه تیم جلوت دفاعی بازی کنه اشکت در بیاد و تو کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی بیای بگی این بازی نبود (sm41)نقل قول:
گیگز اگه تو چلسی بود 30 سالگی خدافظی میکردنقل قول:
جیگرم من یو تیمش بد نیست ولی عرضه میخواد از بازیکناش بازی بگیری
فقط یه ون پرسی و ده خیا پارسال رو با امسال مقایسه کن بقیه رو کاری ندارم
الان یهنی ما سال 52 6 تا خوردیم خیلی شرافت دارانه بوده(sm58) کیورم تو هر چی باعث و بانیه دفاع اتوبوسیو و....نقل قول:
کلین شیتای هر دو برابر بود (sm2)نقل قول:
دفاع های کناری ما ایوا و ازپیلی راست ما تو سمت چپکه تو جمله در حد پشمن ارسنا گیبز و سانیا که مثل یه وینگر تو حمله شرکت میکنن
ارون رمزی معادلش تو چلسی کیه؟؟ رامیرز؟ (sm2) اوزیل رو با اسکار مقایسه میکنی ؟؟(sm2)مهاجامون 3 تاشون رو هم انداره ژیرود گل نزدن فکر کنم (sm2)
ماتا به خاطر ترافیک رفت؟؟ چه ترافیکی که بعدش شدن 4 نفر فقط اون پست؟؟(sm2)
مگه ما گفتیم نکرده کرده نوش جونش! ولی نگین فلان و بسیار بازیکن نداره و اخ و فلان دارندگی و برازندگی(sm70)