عکس ایکاردی با همسرش(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
عکس ایکاردی با همسرش(sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچستر (sm77)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
رائول گونزالس: “وقتی نیوکمپ را ساکت کردم می دانستم برخی در مادرید اشک شوق می ریزند، بعضی ها زندگیشان رئال مادرید است.
آخر نخریدینش ها(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام حاج حسین(sm127)
(sm120)
(sm120)
آخر فروختینش ها (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیم ریده نه هافک دفاعی داره نه مدافع سوم (sm70)
سوای این از لحاظ بازی هم ریده (sm70)
دنی، بازیکن آرسنال بودن چه حسی دارد؟
دوره هیجان انگیزی برای من است. عالی است که عضوی از این باشگاه باشید و آرسنال تیمی است که همواره بازی های آن در لیگ برتر را تماشا می کنم. قبلا رویای بازی در این تیم را داشتم. در نهایت این اتفاق افتاد که بسیار هیجان انگیز است. (sm30)(sm30)
طرف از 9 سالگی تو منچستر بوده میگه رویایی بازی تو ارسنال رو داشتم(sm2)
خوی مالی تا چه حد اخه (sm2)