(sm50)تو حوا شدی تا من ادم بشم
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)تو حوا شدی تا من ادم بشم
دیگه از یوزرت کی دوس داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو ممه تیر کن سی ساله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ برسیم فینال حال این جیمز و این مردک آیدین خلوک رو بگیریم دلم خنک شه (sm120) میخواستم بهش اس بدم گفتم ولش کن پورو میشه (sm120)نقل قول:
مثال زدنش فقط به خاطر این بود که کجایی تو این چند ماه هیت شده بود ... به نظرم قصدش چاوشی نبود فقط میخواست شعر رو بگه !آخرشم گفت دنبال عزیزشون میگردن دقیقاً منظورش به شعر بودنقل قول:
حال میده کل کل با ممه تیر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریپش بد نی کیفیت مناسبه ..
(sm2)
قشنگه ها نه !?؟! (sm74)
کدوم کارتون ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنهایی هم با من بدجوری درگیره .. (sm74)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 2 هم خوبه خب .. (sm74)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره تنظیماش خوبه دو ترک فعلن
مهدی یغمایی کسخل هم آلبوم داد (sm2)
برو بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا همینو میگم.. لازم به مثال نبود(sm120)
ترک سه مقوا
ریدم به این تهیه کننده ها که میرن با یه عده جیپ پر کن کار میکنن یکی مثه یغمایی این شکلی بشه اوضاش آدرس خرید بده ..
ترک 3 خوب نبود ..
اینم پیر شده کسخل شده (sm2)نقل قول:
این ویلون زمان عقرب شاه چی میگه تو آهنگ
امیر این سورنا چرا اینجوری رید(sm25)از البومش راضی بودی؟(sm81)
ترک 4 هم کمی دل انگیز است .. (sm74)
ترک چار معمولی
خوبه سلیقمون به هم سلام میکنه .. :l
مسعود همایونی ... (sm50)
یغمایی کسخل عشق تحریر (sm2) مرتیکه یه چه چه میزنه وسطش و دیگر هیچ (sm3)
ترک پنجم معمولی فقط نوازندگی همایونی به چش میاد
ترک 5 یاد گمت کردم شادی می افتم ..
شعر چیه .. دری وری خونده... مگه هرچی حرف قلمبه سلمبه بزنی خوبه.. نهایتش دو تا ترک خوب داره(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد تنها و اوار کجا این کجا
نه این خوب بود نه بهرام.. بهرام باز 4.5 تا ترکش خوب بود (sm25)
از بس پوشک عوض کرده به همه میگه ریدی(sm2)
دیوث(sm2)نقل قول:
Only Reza Yazdani (sm127)
Fuck Behrouz Saffarian
خانه از پای بست ویران است ... این مرتیکه بامزی عشق تحریره و چه چه . هیچی هم بارش نیست . یه عده کسخل هم که همش به به چه چه میکنن واسشنقل قول:
شش مقوا جعفری پویان (sm3)
ترک شیش هم معمولی کلا داره یکنواخت میشه ..
بیا پوشکتو عوض کنم (sm2)نقل قول:
بیا بخورش(sm2)نقل قول:
مرسی ترک هفت
این دو تا اسکلو تراک تراک میرن جلو (sm2)آقا چه امیدی دارین به بامزی(sm2)
یه سری مقوا جمع میشن دور هم کار میسازن - حیف امین قباد و علیرضا قرایی منش و حامد صوفی پور