(sm70)عاشق این جملتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)عاشق این جملتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صعود (sm137)
مربی بلژیک میگه فاکینگ شت یارو ترجمه میکنه خوب میگه که من خطای تور رو گفتم (sm59)
موسوی گفت دیگه خسته شدم(sm74)
قائمی کل بازی ریده بود ، یه دفاع آخر بازی با چشمان کاملا بسته(sm120) داد و بیداد (sm120) چشماش داشت میترکید (sm120)
راجع به بازی کن تیم ملی کشور درست صحبت کن بازی تیمیه انفرادی نیست که (sm89)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قائمی(sm127)
(sm98)
(sm89)(sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فامیلشی ؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز داری پورو میشی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طعه «از من بگریزید» با صدای «مهدی یغمایی» خواننده خوش صدای موسیقی پاپ، برای پخش در اختیار سایت «موسیقی ما» قرار گرفت. شعراین اثر از سروده های «فروغی بسطامی» غزلسرای قرن سیزدهم هجری است. تنظیم کار هم توسط «سیاوش وزیری» انجام شده است.
مهدی یغمایی در درباره قطعه «از من بگریزید» به سایت «موسیقی ما» گفت: «در این قطعه از یکی از غزل های فروغی بسطامی استفاده شده و همه ی نگاه و تلاشم بر این بوده که ادبیات کلاسیک به فراموشی سپرده نشود، امیدوارم که مورد استقبال مخاطبین قرار گیرد.» مهدی یغمایی خاطر نشان کرد:«آلبوم جدیدم که هنوز نامی برای آن انتخاب نکرده ام، تا اواخر زمستان از طریق شرکت «آوای سگال پارس» منتشر خواهد شد و قصد دارم پیش از انتشار آلبوم تعدادی تک آهنگ را از همین طریق در اختیار مخاطبین قرار دهم.
در ادامه می توانید قطعه «از من بگریزید» با صدای «مهدی یغمایی» را از «[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]» بشنوید و دانلود کنید. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسش دارمنقل قول:
بگشای لب که قند فراوانم آرزوست(sm120)
احیانن گنبدی نیستی ؟(sm120)نقل قول:
گنبدی نیستم ولی گنبدی ها را دوست دارمنقل قول:
تکبیر (sm120)نقل قول:
آقا من یه نفر رو بندازم تو لیست سیاه پست ها و تاپیکام رو باز میتونه ببینه؟(sm98)
خیر (sm120)نقل قول:
من که نیستم ؟(sm120)
چه خلوته
دور بعد بازی سختمون با لهستانه و 60 هزار تماشاگر
ایران استادیوم 10 هزار نفری میزنه تو بیابون ، یه باد میاد خاک میگیره کل استادیوم
لهستان سالن 60 هزار نفری میسازه
سالن 6 هزار نفری رشت با ظرفیت 4 هزار نفر(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 78 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (13 کاربران و 65 مهمان ها)
همه مهمونن
مهمان مامان (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مهمون سعيد (sm142)
سعید خونه نیست (sm120)نقل قول:
نقل قول:
روحش حكمفرماست كافيه
مگه روح هم داره ؟(sm120)نقل قول:
یعنی نمی تونه ببینه یا میتونه ببینه(sm29)نقل قول:
شما تاج سری(sm42)
نمیدونم والا ولی فکر کنم نتونه ببینهنقل قول:
نوکلتم(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]از حالا نوید آلبومی رو در بازار مجاز می دم كه "ركورد میزنه".(sm2)
نقل قول:
(sm120)
چه ببین نبینی شد(sm120)
حسام اگه تو پست بزاری اون میبینه ، اون بزاره تو نمیبینی ، تو ببین اون نبینه که اگه اون ببینه تو نمیبینی و اون نبینه تو میبینی(sm2)
پول مهم است آبجی جان (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل دلایلی دارد که عقل قادر نیست آنها را بفهمد.
(sm50)
نقل قول:
احسان تو روبراهي ؟ (sm77)
این که میگفت به مسافرکشی افتادم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا با نیسان آبی جواد یساری زیاد گوش داده جوگیر شده(sm120)