جاده ی چالوسو قورت داد با یه کارت سوخت قرضی (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
جاده ی چالوسو قورت داد با یه کارت سوخت قرضی (sm2)
مسیح عربده کش با دستمال یزدی ، مریم واست هیچ شانسی نیست که به خونه برگردی (sm25)(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)(s m25)(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)(sm25)
سلام خوبین(sm121)
(sm2)
(sm111)
البومی نیست بزنی (sm2)
تنظیم : کوشان حداد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ننه گل ممد
جدی آهنگ گوش میدی که به فهمت اضافه شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاهکار دو عالم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زلف سیاه قیچی مکن (sm81)
سینه ی گل ممدم خونی بود (sm81)
کنکور(sm25)(sm50)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد هنوز برنگشته بهش بگو لاشی نمره منفی داره همشو پر نکنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا قوت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی از آدما هستن که انگشت شمارن ، اینا یچیزایی رو میفهمن و بعد میخوان به دیگران بفهمونن. من دوست دارم بدونم چی فهمیدن. شاهین قبلا اینطوری بود ولی الان رفت سمت موسیقینقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جز شاهین دیگه کسی نیست که آهنگشو واسه فهمیدن گوش بدم
بقیه آهنگارو هم واسه لذت و حس و حال گرفتن گوش میدم ، مثله خوکی که تو کثافت دست و پا میزنه و لذت میبره! منتها نوع عمل فرق میکنه
این که خودش عکس با حجاب داره چرا دست به فتوشاپ زدن دیگه؟؟ (sm70)
به گمونم سخت در اشتباهینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط بخاطر کیک و ساندیسش رفتم نامردا فقط یه تیتاپ دادن با یه بطری اب معدنی(sm74) پاکن هم گم کردم(sm70)نقل قول:
ممد ریاضی یکو پاس کنه و وقتش آزاد شه سال بعد جایزه برا خودشه (sm120)
این بزرگمهر کلا تو کار نقاشیه کودکو کاریکاتوره
جلد البوم محسنتوم چیز خنده داریه 100 % (sm2)
تو کثافت؟؟ این دیگه چه تعبیری؟؟؟نقل قول:
اصلا مگر هنر در درجه اول به غیر از سرگرمی؟
هر اثر هنری اولش سرگرمی حالا این که در کنارش حرفی هم واسه گفتن داشته باشه و تو زدنش موفق باشه اثر خوب و بد رو میسازه.
همین که برا هدفی رفتی سر جلسه کنکور خودش یه دنیا میارزه (sm19)نقل قول:
ریاضی دو (sm120) 3 روز پیش رفتم معرفی به استاد گرفتم(sm120)امتحان 15 شهریور(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
کاریکاتور = نقاشی کودک؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شما که خیلی ادعای هنر و گرافیتی و....داری بعید بوده (sm70)
«ما»آدمای مَلَنگِ بیرؤیا، آدمککوکیای سردرگم
بسکه به استوانه پز دادیم، شدیم آجرپزای جادهی قُم
آدمای همیشه در صحنه، آدمای همیشه تو میدون
همه خوشحال و شاد و خندونیم، پا میکوبیم تو برکهای از خون
درِ مغزامونو رو هر فکری بوی آزادی میده می بندیم
بستنیِ عروسکی ماییم، چوب توی پاچهمونه... میخندیم!
ملتِ نشئه از صدای «معین»، ملتِ مست توی آنتالیا
ملتِ باددوستِ پرچمپوش، ملتِ پرت مونده از دنیا
تنقیه میکنه خودش رو مدام با یه عالم گذشتهی الکی
ملتی که هنوز غمگینه از خداحافظیِ «دهنمکی»
ما از این دست آدما هستیم،
لایکزنهای غالبن قهار
قطرههای یه فاضلابِ بزرگ،
رمههای یه گلهی بیمار
برای ماشینای قسطیمون، تخممرغ میشکنیم و دلشادیم
تو یه زندون گندهایم عوضش واسه تولیدِ مثل آزادیم
انقلاباتِ فیسبوکانه راه میندازیم از رو بیکاری
مشتِ محکم می شیم توی دهنِ دشمنای همیشه تکراری
تختجمشید دخیل میبندیم، عکسِ «شاهو» تو ماه میبینیم،
نقل قول از «شریعتی» میگیم، پای طنزِ «مدیری» میشینیم
تنِ «فردوسی» کُت میپوشونیم با صلیبِ شکسته رو بازوش
گم میشه هر صدای تازه توی نعرهی اکثریتِ خاموش
توی خواب غلت میزنیم دائم، باورمون شده که بیداریم
مٌهرهی دست این و اونیم و از زمین و زمان طلبکاریم
ما از این دست آدما هستیم،
لایکزنهای غالبن قهار
قطرههای یه فاضلابِ بزرگ،
رمههای یه گلهی بیمار... //یغمای ِ جان
(sm98)
(sm2)(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو پشیمون شدم(sm25)نقل قول:
شرجی بود نفر اخر بودم و تو این گرما.... کولر همش واسه اونایی که وسط نشسته بودن بود(sm81)
یه نفس عمیق کشیدم و بلند شدم اومدم خیلی گرم بود(sm2)
سلام به اهالی باران (sm19)
جذب حداکثری رُ این روز ها شاهدیم (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ها سر کلمه ی هنر بحث دارن ، نمیدونم تعریف تو چیه ولی من به این مزخرفات سرگرم کننده نمیگم هنر. تجارت ، دلقک بازی و .... اسمای بهتری هستن.
پس تمرین کن ملکه ذهنت بشهنقل قول:
طبل بزرگ زیر پای چپ (sm2)
سلام . خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام. خوش اومدی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند ساله باران رُ دنبال میکنی ؟(sm111)
سگ (sm25) سگ و بگو بهت احساس دلسوزی کنه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm93)نقل قول:
سلام خوش اومدی محمد هستم معروف به دهن لق(sm10)نقل قول:
سلام گلم(sm2)نقل قول:
سلام ، منو که دیگه همه میشناسن. مجرد هستم و به دنبال کیس مناسب (sm59)نقل قول: