فدات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فدات(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خانم منشی چه بی رحمانه دوچرخه سواری می کنی (sm81) (sm1)(sm178)
اع تا حالا سن دقیقتو نمیدونستم... هم سن مادرمی (sm19) اسفند 49؟ (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختر مینا خانم هم داره هم اونقدر بلده که بتونه بهت یاد بده که کارت راه بیافتهنقل قول:
همین دیگه .. تو باید خودتو بهش ثابت کنی ... خب اگه ازین کارا بلد نیستی مثل این فیلما انجام بده :
1 - به دوستات بگو کیفشو بزنن بعد بیافت دنبالشون و کیف رو ازشون بگیر و براش بیار ....
2 - به دوستات بگو مزاحمش بشن و تو غیرتی بشو و درگیر شو ، کتک کاری کنین یکم ، بعد اگه بتونی یه چاقوی ساده هم بخوری و خونی ازت ریخته بشه تاثیرش دو برابر میشه
اینایی که میگم یکم کلیشه ای و خطرناک هست ولی جواب دادست
الان سوالی که پیش میاداینه که تو به چه امیدی میخوای بری جلو ؟؟؟ نه نه نه ... تو که اعتماد به نفس کاذب داری ، اون به چه امیدی باید بهت پا بده ؟؟؟ چه چیزی در تو هست که بخواد به خاطرش بیاد طرفت ؟؟؟نقل قول:
ول کن بابا آخرش ایدز میگیری ...
مشب بانک ملی نفری 5000 تومن کم میکنه از حساباتون، پول شیرینی توافق
از معجزات اماما اینه که تولدشون همیشه در حال تغییره، مثلا یه امامی که 10 سال پیش یه مردادیه چپ دست بی اعصاب بود، الان خردادیه مغرور و باهوشه
رفتم تو یه سایتی زده بود بهترین ***** شکن قرن روش کلیک کردم زد بهترین ***** شکن نمازه، قشنگ صدای شکسته شدن مهره های کمرم رو شنیدم
بسته پیشنهادی 5-1 داری میگی ؟ (sm2) اینارو اگه بخوام انجام بدم از خنده جر میخورم اونجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه چیزی در اون هست که من بخوام قبولش کنم (sm2) البته غیر از چشم های شهلا و استیل خفنش (sm178) ولش کن عاقا فردا میرم اگه اومد یه خودی نشون میدیم براش ولی نه در حدی که ضایم کنه اگخ شاخک هاش تکون تکون خورد میریم سرنقشه b اگه نه هم به شخمم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه خواستم یه کاری کنم که فردا شب در آغوش هم بخوابیننقل قول:
من جات بودم فردا یه لباس معمولی میپوشیدم (دقت کن معمولی ، نری کت و شلوار فرانسوی بپوشی با کفش کتونی ) ... ساز دهنیمو بر میداشتم و میرفتم روی نیمکت پارک مینسشتم و با دوستام جمع میشدم و سوزناک میزدم .... مطمئن باش تاثیرش خیلی بیشتر از اونیه که تو میگی
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صــــابــر وقتی داره شلوار جین میفروشه به ملت :
مشتری: اولی رو پرو کردم یه کم تنگ بود.
فروشنده گفت: یه دوبار بپوشی جا باز میکنه!
دومی رو پوشیدم یه کم گشاد بود.
فروشنده گفت:چیزی نیست یه دو بار آب بخوره تنگ میشه
لامصبا شلوارم هوشمند کردن!
صابر فردا در سفر به تهران میخواد اَ این شلوارا بازم بیاره برا مشتریا (sm30)
ی نفر هست که وقتی پستامو لایک میکنه ضربان قلبم میره رو هزاااار .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
منم بلاکش کردم:|
اصلا ازین لوس بازیا خوشم نمیاد .
والا شوخی که نیس ، «قلبه» دردبگیره چی ؟؟!
.برای سلامتی همه مریضا دعا کنید
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
مریضای اعتماد به نفس کاذب
مریضای عقده ای
مریضای کمبود دار
مریضایی که بهشون پا نمیدی میرن پشتت حرف میزنن
اون دسته مریضایی که هر روز عاشق یکین
مریضایی که جواب سلامشون به زور میدیم میرن میگن با ما داستان دارن
مریضای حسوووووود
هر کسی را بهر کاری ساختن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اضافه هاشم جم کردن باهاش این پسرارو ساختن!!
دخترا متانت خودتون رو حفظ کنید
(sm2)
برداشت ایرانی ها از سخنان یک آدم موفق.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
زر میزنه :/
رفتم کله پزی به یارو میگم زبون دارید؟
یه نگا بهم کرد گفت نه فقط تو داری ،ما با دماغمون حرف میزنیم
نیس با گوسفندا معاشرت دارن ،اعصابشون پشکلی شده
(sm50)
کاشکی تاریکی میرفت
فردا میشد ... (sm27)
زنده باشی ننه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لطف جنابعالی(sm120)
باز خوبه که ... من خودم بعضی وقت ها یه شلوار رو 3 بار مکیدم طرف بپوشه .... یعنی در حدی که خط درز شلوار به التماس میافته ... بعد میگم داداش تو 5 دقیقه پات باشه جا باز میکنه قالب پات میشه ... طرف هم با رضایت قبول میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بارونی زد امشب
خوشبحالتون اینجا یه شرجی نکبتی شده (sm25)نقل قول:
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3 گیگ از حجمم مونده (sm138) فیلم پیشنهاد بدید (sm10)
تو که اصل یوزرت انحرافه چی میگی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان خودم هر موقع شلوغ میشه میگم خدا بگم این حسینو چیکارش نکنه با این چشای شورش(sm120)
بههه جوادالعلوم (sm120) مخ میزدی تا سوتین بفروشی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به شدت تکذیب میکنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کت شلوار فرانسوی که ندارم اصلا از اون بابت خیالت راحت (sm2) سازدهنی هم ندارم حالا نمیشه بشینم سوت بلبلی بزنم از نوع سوزناکش؟نقل قول:
ای متقلب بالفطره (sm2)نقل قول:
سون بلبلی ؟؟ چرا میشه ... یه زنجیر دوچرخه هم بنداز گردنت ... تیشرت یعقه باز سیاه چسبون هم بپوش ... تونستی دو تا خط هم بنداز رو صورتت ... ببینتت سریع میاد بغلتنقل قول:
متقلب چرا ؟؟؟ یارو 2 روز مونده به عید میاد خرید میکنه خب نباید توقع چیز بهتری داشته باشه کهنقل قول:
دیشب چند دقیقه اینجا بارید ، یه بوی خاکی بلند شد که نگونقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان احم.دی نژاد از توالت اومده بیرون داره دستاشو با پیژامه خشک میکنه، از زنش می پرسه:توافق چی شد؟ زنش قابلمه رو پرت میکنه تو کله احم.دی نژاد
البته اگه قبلش به جرم اراذل اوباش نگیرنم تو گونی نکننم (sm2)نقل قول:
تقصیر شماس که جنس های خوب رو همون روز اول رد می کنید بره باید یکی درمیون به مشتری جنس خوب بدید که تا روز آخر واسطون بمونه (sm59)نقل قول:
بازتاب «جمعبندی» مذاکرات وین در رسانههای جهان: توافق حاصل شد (sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان مادر سعید جلی.لی داره بهش سرکوفت میزنه:"ببین بچه های مردم چه توافق هایی میکنن. خاک تو سرت کنم، جای تو گاو میاوردم بزرگ میکردم، بهتر بود"
یه اپل استور هم دور میدون ولیعصر بزنن. مرسی.
اراذل اوباشی مگه جرمه ؟؟؟ نه تو باید صبر کنی وقتی اومد از گونی بپری بیرون ... یه کار دیگه هم میتونی بکنیاااا ... گفتی دوچرخه سواری میکنه ؟ خب برو یه دوچرخه بگیر ، فرمون چی میگن ... سوسکی یا خرگوشی یا هر کوفت دیگه ای ... ازونا ... بعد فرمون رو بشکن ... سریع خودتو با دوچرخه بزن به دوچرخش ... فقط طوری بزن که بیافته بغلت ...نقل قول:
ما اگه یکی در میون جنس بفروشیم تو آخر ماه میای 80 میلیون چک رو پاس کنی ؟؟؟؟ هر کی زودتر رسید راحت تر خرید مینه ... تمام جنس های عید از بهمن ماه توی مغازه ها هستن ... فقط ملت دوست دارن شب عیدی حجوم ببرن
ناهار چی بخوریم؟
الکی مثلا توافق اصلا برا من مهم نیست
به خاطر یه شب مخ زنی بیام 400-500 تومن بدم دوچرخه بخرم (sm2) تازه دوچرخه سواری هم بلد نیستم (sm81)(sm2)نقل قول:
80 میلیون ؟؟؟؟؟؟ الانه که تشنج بزنم خودمو خط خطی کنم (sm1)
ای کافر بی دین (sm2)نقل قول:
یه نقشه دیگه هم به ذهنم رسید ! میرم پیشش داد میزنم : آمریکا و ایران بعد از 30 سال به توافق رسیدن چرا منو تو به توافق نرسیم گلللللم (sm2)
اگه فقط مخ زنی اونمم برای یه شبه بیا و ازخیرش بگذر ، الان توافق کردن ، با هم میریم لس آنجلس اینهمه دردسر هم نداری دیگهنقل قول:
فکر کردی 80 تومن زیاده ؟؟؟ ملت یک سال بیکار نشستن ، چشم و دلشون به شب عیده ... 80 تومن تازه کم گفتم