هادی از بس نشستم پا سیستم من هم کمر درد گرفتم میگن روغن شاخ بز کوهی و عصار بال کلاغ را باهم ترکیب کنی و ماساژ بدی درجا کمر درد خوب میشه(sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی از بس نشستم پا سیستم من هم کمر درد گرفتم میگن روغن شاخ بز کوهی و عصار بال کلاغ را باهم ترکیب کنی و ماساژ بدی درجا کمر درد خوب میشه(sm98)
تاپیک کاور شات ها آپدیت نمیشه نسخ ام(sm50)
دادم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی؟ کی؟ کجا؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در فراسوهای پیکرهایمان
به من وعدهی دیداری
بده ... (sm27)
خیلی خسته شدم امروز (sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چی باشه برای فردایِ جنوب (sm50)
زنده موندیم اگه فردا وعده ما لب دریا(sm50)
دهنت (sm2)(sm2)نقل قول:
میگم صابر این پیام چی می گه ک نمی تونم دانلود کنمنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تاپیک حیف آپدیت نمیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) (sm74) (sm74)
کجا رفتید پس (sm81)
چرا ساکتید؟
مثل روزهای 5 شنبه حوزه می مونه(sm50)
اقا ما رفتیم حلالمون کنید(sm50)
(sm50)
من آمده ام وای وای من آمده ام به عشق فریاد کند من آمده ام که ناز بنیاد کنم (sm118)
ای دلبر من الهی صد ساله شوینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در پهلوی ما نشسته همسایه شوی (sm118)
این سـوپر مارکتی دیوث ما هم هر وقت میخوایی بری ازش الویه بگیر بی پدر میگه ندارم.
گل بگیرن مغازه اتو (sm98)
الویه میچسبه خودت درستش کنی(sm128)
ولی قبول کنید سخت تر از کار توی معدن املای توجیه و ترجیحه
(sm59)
شوهرخالم pm داده میلاد دربی بریم استادیوم؟ میگم مگه فوتبال میبینی شما (sm77)؟ میگه نه بابا میخوام بیام تو موج مکزیکی غرق شم. کاش از سنش خجالت بکشه(sm25)
- (sm50)
داداش امشب ساعت 9 فراموش نکنی 22 بهمن ها (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)فحش گذاشتم هرکی بره پشت بوم تکبیر بگه.
فحش چیز دار(sm120)
(sm98)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ساسان اول آیتونز رو به آخرین ورژن آپدیت کن .
بعد توی پوشه یِ My Music کامپیوترت فایل هایی که از آیتونز دانلود کردی رو حذف کن .
بعد فکر کنم درست بشه .
پس آرمانهامون چی میشن (sm30)نقل قول:
احتمالا اپدیت کنم اوکی شه پسنقل قول:
مرسی دادا صابرجان(sm127)
(sm181)
آرمان های ما نیست آرمان های یه مشت ساندیس خور احمق هستن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش میگن برای رسیدن به هدفت چیکار میکنی؟
میجنگی؟
حمله میکنی؟
دفاع میکنی؟
خواهش میکنی؟
میگه هیچ کدوم از این کارها را نمیکنم یه کارت بسیج میگیرم همه ی این چیزها توش هست (sm59)
- (sm50)
(sm30)نقل قول:
اووکی نشد(sm50)نقل قول:
خیلی خواب میاد نمیدونم چرا؟
از تاثیرات به شوخی گرفتن آرمانهاست (sm2)نقل قول:
نسخ ام سرم درد میکنه برم آهنگ دختر آبادانی سندی را گوش کنم (sm173)
همچنان از تاثیرات آرماناست (sm30)نقل قول:
خورشید خانوم آفتاب کن
شبو اسیر خواب کن
مجمر نورو وردار
یخ زمینو آب کن
نسخ (sm50)
- (sm50)
(sm50)
ساسان اسمه خطر مهدی هستش؟